HSP coachdag: "Een dag voor jou alleen."

Een hele dag voor jezelf, met alle persoonlijke aandacht. Renée heeft jarenlange ervaring met het begeleiden van met name  van hoogsensitieve mensen (HSPs).  

Hooggevoelige mensen komen in deze prikkelrijke, gehaaste en op scoren gerichte maatschappij met hun kwaliteiten soms minder uit de verf. Ze kunnen overprikkeld en gestrest raken, of steeds moe zijn, onzeker zijn. Ze kunnen moeite hebben met grenzen stellen, wat leidt tot problemen in gezin, werk, relaties en op energetisch vlak. Vanuit het verleden kunnen overlevingsmechanismen ontstaan, die in je volwassen leven niet meer werken en je zelfs kunnen schaden. Je zelfvertrouwen kan door je 'anders zijn' een deuk hebben opgelopen. En soms weet je gewoon niet hoe je met al die prikkels, emoties en gedachten om kunt gaan of hoe jij je kwaliteiten moet benutten. Je mag alle problematiek die je ervaart aan de orde stellen. Neem vooraf even contact met me op. 

Coaching vindt plaats in Eext, in een boerderij met gezellige cottagetuin. Als je dat prettig vindt, kunnen we ook wandelen en tijdens de wandeling dingen bespreken.

Praktische gegevens.

De dag duurt van 10.00-16.00 uur, lunch, koffie en thee zijn inbegrepen. De kosten bedragen normaal € 300,00, tijdelijk slechts € 250,00. Voor een coachingsdag gelden de  voorwaarden van de cursussen en coachingsdagen. Zie hiervoor bij tarieven en voorwaarden.