HSP Healing en reading

Ik pas de volgende vormen van healing en reading toe in mijn praktijk.

Waarom is healing zo geschikt voor HSP (hooggevoelige mensen)?

Ik werk speciaal met hoogsensitieve mensen (HSP),  ben bekend met de klachten die daarmee gepaard kunnen gaan zoals slecht geaard zijn, stressklachten (overprikkeling), nekpijn, rugpijn, emotioneel uit evenwicht, veel piekeren, teveel openstaan voor invloeden van buitenaf, ook eventueel van entiteiten. HSP hebben als voordeel dat ze gevoelig zijn voor de inwerking van subtiele energie, zodat healing hen weer snel in evenwicht brengt en hen ook bewust maakt van de onderliggende patronen die hen uit evenwicht brachten, bijvoorbeeld overlevingsmechanismen, onbewuste overtuigingen.  Ik geef bij Aura en Chakra Healing door wat ik energetisch opmerk, één van de vormen van reading die ik toepas.

De algemene effecten van healing zijn:

  • Lichamelijk : meer energie, snellere genezing, minder pijn, beter geaard, kalme hersengolven.
  • Emotioneel : lekkerder in je vel, meer ontspannen, gelukkiger, evenwichtiger, rustiger.
  • Geestelijk : beter geconcentreerd, alerter, doelgerichter, creatiever, meer overzicht.
  • Spiritueel : bewuster leven vanuit je kern en levensdoel, meer vervulling ervaren in je leven.

Omdat jij je door de healing en reading bewuster wordt van patronen die je eerder belemmerden, kun je veranderingen in jezelf en je leven bewerkstelligen. Healing ondersteunt je bewustwordingsproces en veranderingsproces. Het zorgt dat je het oude makkelijker loslaat, soepeler een andere levenshouding aanneemt.

Healing HSP Praktijk Renée Merkestijn

De behandeling

Elke healing wordt voorafgegaan door een kort gesprek, om te inventariseren wat er speelt, zodat de behandeling daarop kan worden aangepast. Bij healing wordt gewerkt met lichte aanrakingen van de handen van lichaam en je energieveld, je aura en chakra's, om het evenwicht te herstellen. Je ligt gekleed op de behandeltafel. Tijdens de behandeling kan de verandering in energie voelbaar zijn als stroming, tintelingen, warmte, kleuren, als totale ontspanning en als verandering in bewustzijn. Ik werk desgewenst buiten in de prachtige cottagetuin, wat de behandeling energetisch ondersteunt en het een bijzondere ervaring maakt. 

Healing vraagt openheid voor verandering, de intentie veranderingen in jouw leven te integreren.  Je krijgt oefeningen en tips mee op basis van wat ik opmerkte tijdens de healing Denk aan aardings- en ademhalingsoefeningen. Je leert meer over jezelf (bewustzijn) en over selfhealing om jouw veranderingsproces te ondersteunen.

Visie op healing Renée Merkestijn

Ik geloof  dat mensen prachtige en complexe energiewezens met  meer mogelijkheden dan ze zelf beseffen.  Op energieniveau verandert alles voortdurend, zowel fysiek, energetisch, emotioneel, mentaal als spiritueel. Al die niveaus werken op elkaar in.  Als je energie goed stroomt, ervaar je balans en gezondheid. Healing brengt je energie in balans en helpt je bewuster te leven.Healing brengt je energie in balans en helpt je bewuster te leven.

Bij blokkades ervaar je disbalans en ziekte, die je echter de weg wijzen naar een nieuwe balans op een dieper niveau van bewustzijn. Een healer herstelt disbalans op alle niveaus, niet alleen lichamelijk, maar ook bijv. emotioneel, mentaal en spiritueel, vaak nog voordat de klachten zich fysiek openbaren. Daarom is healing ook een goede manier om problemen te voorkomen.