HSP Bijeen

HSP Bijeen (bijeenkomsten).

Maandelijkse bijeenkomsten met andere HSPs in Eext. In principe elke 1e dinsdag van de maand.In deze maandelijkse bijeenkomsten ontmoet je andere HSPs. We bespreken een bepaald thema en oefenen met de tools die je in de cursussen hebt meegekregen. Er is alle tijd om ervaringen te delen. Deze avonden helpen je om meer uit je leven  te halen als HSP. 

De bijeenkomsten starten om 19.30 uur en duren tot ongeveer 21.30 uur. De kosten zijn €  20,00  per avond. Meld je asjeblieft van te voren aan inclusief je telefoonnummer en emailadres, i.v.m. de voorbereidingen. Koffie en thee staan om 19.15 uur klaar.

In 2017 vinden de avonden op de eerste dinsdagavond van de maand plaats. Alleen de decemberbijeenkomst vindt vanwege Sinterklaas een week later plaats. Dit zijn de data  en thema's:

Di. 03-10-2017 Thema prioriteiten aan de hand van jouw zijnswaarden en het prioriteitenmodel. Als je prioriteiten wilt stellen, moet je eerst weten wat écht belangrijk voor je is, je zijnswaarden kennen. Daarnaast kijken we hoe jij leiderschap toont,  zonder steeds in crisis te belanden, afgeleid te worden door anderen of tijd te verspillen.

Di. 07-11-2017 Thema je innerlijke dialoog en twijfels. In je hoofd strijden soms verschillende meningen om je aandacht, als je een besluit moet nemen. Gevolg kan zijn dat je twijfelt, of vanuit de automatische piloot keuzes maakt en later spijt krijgt. We leren de Ouder, het Kind en de Volwassene in onszelf kennen en beslissingen sneller en toch weloverwogen te nemen.

Di. 12-12-2017 Thema HSP en energie.  Ieder mens heeft een fysiek lichaam en een energetisch lichaam.  We leren deze avond de aura en chakra's bij onszelf en anderen waarnemen, plus doen oefeningen om onze energie in balans te brengen. Daarnaast leer je hoe je onprettige energie kan laten 'afvloeien'.

Later volgt nog:

Thema aarding in contacten. Deze avond doen we een aardingsoefening en een korte meditatie. Daarna onderzoeken we wat er met je energie gebeurt als je in gesprek gaat met de ander. Wat voel je van de ander? Waar vervloei je? Wat kan je doen om bij jezelf te blijven, zonder het contact met de ander te verliezen? Datum nog niet bekend.