Cursus Bronkracht

HSP Bronkracht, creatieve expressie vanuit de bron.

In deze workshop ga je als hoogsensitief persoon (HSP) werken met je intuïtie en je creativiteit. Je treedt in contact met je innerlijke centrum en gaat dan tekenen en schrijven. Het gaat om zelfexpressie vanuit je bron, vandaar de naam van de cursus Bronkracht.

Creativiteit is het uiten van je ware zelf, de diepe gevoelens die in je leven. Je zet iets op papier vanuit je innerlijke levensstroom, vanuit je zijnsbeleving, je geeft daar expressie aan. Daarmee creëer je iets nieuws, je groeit. Het is geen tekenles of schrijfles, maar je gaat via allerlei werkvormen nieuwe zaken over jezelf ontdekken. We kijken wat bijvoorbeeld een tekening over jouzelf zegt.

De cursus bestaat uit vier dagdelen, waarin verschillende creatieve, intuïtieve technieken aan bod komen. Je zult verbaasd zijn over je eigen mogelijkheden! Ik vertel je daarnaast meer over de werking van intuïtie en verstand, over beide hersenhelften, de betekenis van symbolen, kleuren en dromen. Je legt de basis voor nieuwe ideeën en inzichten, nieuwe scheppingskracht en meer levensplezier, door het vernieuwde contact met je creatieve en intuïtieve zelf. De principes die je in deze workshop toepast, kan je om eigen creaties te onderzoeken, maar ook voor het creëren van een creatiever en vervuld leven.

Datum cursus:

Er zijn inmiddels 4 deelnemers voor:

  • Zondagmiddag 3 juni
  • Zaterdagmiddag 9 juni
  • Zondagmiddag 17 juni
  • Zondagmiddag 24 juni

Er is nog plek voor 2 andere deelnemers. Deze cursus wordt gegeven op inschrijving. Je kunt aangeven dat je interesse hebt. Zodra er minimaal vier deelnemers zijn, wordt een afspraak gemaakt. Maximaal aantal deelnemers zes. Elk dagdeel duurt  twee tot tweeënhalf uur (afhankelijk van het aantal deelnemers) en kost € 120,00 per persoon, inclusief syllabus en materiaal. 

Mocht het thema je interesseren en wil je individuele begeleiding bij het ontdekken van je intuïtieve en creatieve mogelijkheden, dan kun je daarin gecoacht worden of een retraite bij me boeken.

Ervaringen cursus Bronkracht

Inge Dijkinga, Eext, mei 2014
Heel positief kijk ik terug op de drie zondagochtenden in mei 2014 bij Renée. Ik deed de workshop" Bronkracht, intuïtief tekenen en schrijven vanuit je bron ." Mijn sterk ontwikkelde linker hersenhelft had behoefte aan ontwikkeling en opnieuw aanspreken van de rechter hersenhelft. Vanuit je rechter hersenhelft komt o.a je intuïtie, praktische intelligentie, je inzicht, creativiteit en innerlijk bewustzijn. Renée heeft me weer op weg geholpen om naar mijn innerlijke stem te luisteren. Met behulp van creatieve oefeningen zijn we op zoek gegaan naar mijn bron, mijn zielenwens. Erg leuk was de Zendala tekenen. Een Haiku schrijven was voor mij een moeilijker opdracht omdat ik beter ben met beelden dan woorden. Des te leerzamer voor mij. Renée was hierin absoluut de inspirator om anders met woorden te leren spelen. Deze drie zondagochtenden herinner ik mij met warme gevoelens en ik heb van Renée prachtige handreikingen ontvangen om creatief verder te kunnen in dit leven.