Overzicht NHBO cursussen die ik geef:

De beschrijvingen vind je hieronder. Je kunt ook naar de website van de school gaan via de links van de titels hierboven (Nederland) en een proefhoofdstuk en index opvragen. Renée Merkestijn begeleidt jou via het studentenplatform van het NHBO:Centrum voor Afstandsonderwijs in België en de Ondernemersschool in Nederland.

Thuiscursus HSP coach, omgaan met hooggevoeligheid.

Je kunt je hiervoor opgeven via NHBO Nederland of CVA in België. Deze cursus is door de VVET geaccrediteerd op HBO niveau.Deze schriftelijke cursus is met name geschikt voor hulpverleners, coaches en docenten en wordt afgesloten met een examen. Natuurlijk kunnen hooggevoelige mensen of ouders van hooggevoelige kinderen  deze cursus eveneens volgen.  

Liever in kleine groep bij mij thuis een workshop volgen? Zie de geaccrediteerde workshop.

Happiness Coach.

Deze schriftelijke cursus behandelt het begrip 'happiness' vanuit levenshouding. Het geeft je manieren om happiness te onderzoeken en negatieve patronen te veranderen in je leven. Via NHBO en CVA verkrijgbaar, begeleiding door Renée.

(Auto)Biografie schrijven.

Deze schriftelijke cursus Levensverhaal schrijven is geschikt voor iedereen die een autobiografie of biografie wilt schrijven. Renée heeft jarenlange ervaring als schrijfster van verhalen en helpt je een boeiend verhaal te schrijven. Via NHBO en CVA verkrijgbaar, begeleiding door Renée.

Lenormand kaartlezen.

Deze schriftelijke cursus Kaartlezen met Lenormand is geschikt voor iedereen die op een professionele wijze wilt leren kaartlezen met de Lenormandkaarten. Lenormandkaarten. Cursus is via NHBO en CVA verkrijgbaar, begeleiding door Renée. Deze cursus is een grote uitbreiding van het in de boekhandel verkrijgbare handboek Lenormandkaarten. Meer over kaartlezen vind je op mijn website Lenormand.