Overzicht van de NHBO-cursussen  die door  Renée Merkestijn worden gegeven, zowel schriftelijk als klassikaal.

De links brengen je op de website van de NHBO (Nederlands Handels- en Beroepsonderwijs). 

Hieronder nog wat extra informatie.

HSP coach, omgaan met hooggevoeligheid.

Je kunt je hiervoor opgeven via NHBO Nederland of CVA in België. Deze cursus is door de VVET geaccrediteerd op HBO niveau. Deze schriftelijke cursus is zowel geschikt voor mensen die zelf HSP zijn als voor hulpverleners, coaches en docenten die met HSPs te maken hebben..  

Liever in kleine groep bij mij thuis een workshop volgen als je in de hulpverlening zit? Zie de geaccrediteerde workshop HSP herkennen en begeleiden. Daarnaast geef ik cursussen voor iedereen, waaronder de HSP basiscursus.

Happiness Coach.

Deze schriftelijke cursus behandelt het begrip 'happiness' vanuit levenshouding. Het geeft je manieren om happiness te onderzoeken en negatieve patronen te veranderen in je leven. Via NHBO en CVA verkrijgbaar, begeleiding door Renée.

(Auto)Biografie schrijven.

Deze schriftelijke cursus Levensverhaal schrijven is geschikt voor iedereen die een autobiografie of biografie wilt schrijven. Renée heeft jarenlange ervaring als schrijfster van verhalen en helpt je een boeiend verhaal te schrijven. Via NHBO en CVA verkrijgbaar, begeleiding door Renée.

Lenormand kaartlezen.

Deze schriftelijke cursus Kaartlezen met Lenormand is geschikt voor iedereen die op een professionele wijze wilt leren kaartlezen met de Lenormandkaarten. Lenormandkaarten. Cursus is via NHBO en CVA verkrijgbaar, begeleiding door Renée. Deze cursus is een grote uitbreiding van het in de boekhandel verkrijgbare handboek Lenormandkaarten. Meer over kaartlezen vind je op mijn website Lenormand.

Chakratherapie.

Deze klassikale workshop van één dag wordt door mij in Groningen gegeven. Aanmelding via het NHBO. 

Creatief schrijven.

Deze klassikale cursus van vijf middagen wordt door mij in Groningen gegeven. Aanmelding via het NHBO.