Overzicht van de NHBO-cursussen  die door  Renée Merkestijn worden gegeven, zowel schriftelijk als klassikaal.

De links brengen je op de website van de NHBO (Nederlands Handels- en Beroepsonderwijs). NHBO is ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Ook alle docenten zijn ingeschreven in dit register. De school voldoet aan de strenge en jaarlijks gecontroleerde kwaliteitseisen van de ISO 9001:2015 norm en is lid van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO). Zo ben jij verzekerd van een kwaliteitsopleiding.

Hieronder nog wat extra informatie.

HSP coach, omgaan met hooggevoeligheid

Je kunt je voor deze cursus opgeven via NHBO Nederland of CVA in België. Deze cursus is in Nederland is door de VVET voor haar ledengeaccrediteerd op HBO-niveau. Deze schriftelijke cursus is zowel geschikt voor mensen die zelf HSP zijn als voor hulpverleners, coaches en docenten die met HSPs te maken hebben. Als je coach of hulpverlener bent, kun je deze cursus afsluiten met een examen.

Wil je liever in kleine groep bij mij thuis een workshop volgen als je in de hulpverlening zit? Zie de geaccrediteerde workshop HSP herkennen en begeleiden. Daarnaast geef ik cursussen voor iedereen, waaronder de HSP basiscursus.

Happiness Coach

Deze schriftelijke cursus behandelt het begrip 'happiness' vanuit levenshouding. Het geeft je manieren om happiness te onderzoeken en negatieve patronen te veranderen in je leven. Het  is gericht op coaches en hulpverleners en wordt afgesloten met een examen. Via NHBO en CVA verkrijgbaar, begeleiding door Renée.

(Auto)Biografie schrijven

Deze schriftelijke cursus Levensverhaal (biografie) schrijven is geschikt voor iedereen die een autobiografie of biografie wilt schrijven. Renée heeft jarenlange ervaring als schrijfster van verhalen en helpt je een boeiend verhaal te schrijven. Via NHBO en CVA verkrijgbaar, begeleiding door Renée.

Lenormand kaartlezen

Deze schriftelijke cursus Kaartlezen met Lenormand is geschikt voor iedereen die op een professionele wijze wilt leren kaartlezen met de Lenormandkaarten.  Cursus is via NHBO en CVA verkrijgbaar, begeleiding door Renée. Deze cursus is een grote uitbreiding van het in de boekhandel verkrijgbare handboek Lenormandkaarten. Meer over kaartlezen vind je op mijn website Lenormand.