Wat maakt de retraites in Eext (Drenthe) uniek?

Wat de retraites uniek maakt is dat ze individueel zijn en volledig worden begeleid. 

Renée Merkestijn is HSP life coach en healer, dus kan speciaal hoogsensitieve mensen helpen in hun kracht te komen. Vanzelfsprekend zijn ook niet-HSP van harte welkom.

De locatie is ideaal: een boerderij met een ruime cottagetuin  in een rustig dorp, midden in de prachtige natuur van de Drentse Hondsrug en de Drentse Aa. Met goed weer werken we zoveel mogelijk buiten.

Het gaat hier niet om stilteretraites, maar de retraites zijn vooral bedoeld om te werken aan de groei van je bewustzijn en een veranderingsproces. Bewustzijn en verandering is streven naar geluk, liefde en plezier  voor zowel jezelf, voor anderen en alles wat leeft. Vaak zijn we ons niet bewust hoe bepaalde negatieve overtuigingen en gewoonten geluk in de weg staan. Je kunt je overtuigingen en gedragspatronen aanpassen, zodat je gelukkiger kan leven. Je levenshouding kan veranderen. Healing helpt daarbij om de oude pijn los te laten en je inzichten in jezelf te vergroten.

Wil je tot rust komen, dingen voor jezelf op een rijtje zetten, dan is een individuele retraite in Eext de ideale manier. Je krijgt alle tools aangereikt om je leven weer op orde te krijgen.

Je kunt samen met mij een programma samenstellen dat aan jouw behoeften voldoet, maar ook kiezen uit:

Wil je weten hoe eerdere deelnemers de retraites hebben ervaren, kijk dan eens bij Ervaringen en Recencies Retraites Renée Merkestijn.