HSP wandelcoaching

Wandelcoaching is uitermate geschikt voor mensen die op een rustige en ontspannen manier naar zichzelf willen kijken met de hulp van een ervaren coach. Een middag wandelen in de natuur en praten over wat jóu bezighoudt. Je krijgt feedback en tips en gaat anders naar zaken kijken. Ook nemen we de tijd om oefeningen te doen om ontspanning en zelfkennis te vergroten.

Renée is een ervaren HSP coach, gericht op de ervaringen van hoogsensitieve mensen. Ze helpt je graag om de lastige kanten van hooggevoeligheid te hanteren en je te ontwikkelen van 'Highly' tot 'Happy' Sensitive Person. De aanwezigheid in de natuur is  een bron van rust en energie. Dus wandelcoaching is voor HSP een ideale manier om tot rust te komen éminzicht te verkrijgen.

We spreken voor minimaal twee uur af.  We wandelen in de bosrijke omgeving van Eext, bijvoorbeeld in het bos tussen Anloo en Eext, of de boswachterij van Borger, of het Drentse Aa gebied bij Gasteren, een en ander in overleg. Je bent dus geen gezamenlijke reistijd kwijt, maar kan meteen beginnen.

Voor de uurtarieven en voorwaarden zie de pagina voorwaarden.