Wandelcoaching

Wandelcoaching is uitermate geschikt voor mensen die op een rustige en ontspannen manier naar zichzelf willen kijken met de hulp van een ervaren coach. Een middag wandelen in de natuur en praten over wat jóu bezighoudt. Je krijgt feedback en tips en gaat anders naar zaken kijken. Ook nemen we de tijd om oefeningen te doen om jouw ontspanning en zelfkennis te vergroten.

Renée is een ervaren HSP coach, gericht op de ervaringen van hoogsensitieve mensen en is opgeleid tot stresscounselor. Ze helpt je graag met de lastige kanten van hooggevoeligheid  en leert je beter om te gaan met stress. De aanwezigheid in de natuur is  een bron van rust en energie. Dus wandelcoaching is voor hooggevoelige of stressgevoelige menen een ideale manier om tot rust te komen én om inzicht te verkrijgen.

We spreken voor minimaal twee uur af.  We wandelen in de bosrijke omgeving van Eext, bijvoorbeeld in het bos tussen Anloo en Eext,  boswachterij van Borger, of het Drentse Aa gebied bij Gasteren, een en ander in overleg.

Voor de uurtarieven en voorwaarden zie de pagina voorwaarden. In de maanden juni tot en met september hanteer ik een speciaal tarief van 3 uur voor de prijs van 2 uur.