HSP – hulp bij overprikkeling en stress.

Dit boekje is speciaal geschreven voor hoogsensitieve mensen (HSPs) die de overprikkeling van hun gevoelige zenuwstelsel willen voorkomen en verhelpen. Hierdoor komen de prachtige eigenschappen van jouw hooggevoeligheid weer volledig tot zijn recht. Door de adviezen te volgen, breng je jezelf tot rust, krijg je meer energie en zelfvertrouwen en vind je de kracht om je eigen weg te volgen. De praktische adviezen zijn alfabetisch geordend en voorzien van duidelijke uitleg en oefeningen. Renée Merkestijn heeft een praktijk als HSP life coach en energetisch therapeute. Ze leidt HSP-coaches op bij een onderwijsinstituut in Nederland en België. Het voorkomen van overprikkeling is een eerste maar essentiële stap voor een HSP, zeker als je hooggevoeligheid nog als last mocht ervaren. De vervolgstappen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, levensdoel, communicatie, relaties, werk, financiën, time management, intuïtieve ontwikkeling, energetische invloeden, selfhealing en Feng Shui, worden in haar praktijk, haar cursussen en in nog te verschijnen boekjes behandeld.

Boek: € 15,45. Te koop in de boekhandel, bij mij en je kunt het tevens direct bij de uitgever bestellen.  Liever het E-book van € 11,50 kopen? Dat kan bij onder meer direct bij de  uitgever, of bij bol.com of andere internet bookshops. 


Thuisstudies via NHBO en CVA

Deze thuisstudies zijn alleen verkrijgbaar via onderstaande instituten NHBO in Nederland en CVA in België. Je wordt door mij persoonlijk begeleid via het studentenplatform. Klik op de onderstaande links voor meer informatie over inhoud, prijs, begeleiding en voor een proefhoofdstuk.

    Op het gebied van Lenormand is tevens te koop:

    Handboek Lenormandkaarten door Renée Merkestijn, kosten € 19,50 exclusief verzending. Meer informatie vind je op de website Lenormandkaarten.