Spiritualiteit, HSP en Lenormand

Angst oordeel oorlog

Posted by Renée Merkestijn on Friday, March 18, 2022 Under: Creëer je eigen werkelijkheid.

Bange mensen projecteren hun angsten op de buitenwereld, angst verandert in oordeel. En als je een oordeel hebt, val je dat aan wat je oordeelt, als een manier om je angsten kwijt te raken. Dan ontstaat er oorlog. Maar het hele idee van oorlog is slechts een projectie van je angstige geest. Momenteel zijn mensen erg bang, daarom via projectie ook erg oordelend en maar al te bereid tot oorlog. Alleen biedt dit geen oplossing, maar versterkt het probleem.

Een betere manier is je angsten onderzoeken en loslaten. Pas dan stop je de projectie ervan, dan stop je oordeel en oorlog. Aanval biedt geen oplossing, omdat je slechts met je eigen angstprojecties in gevecht bent. Het is een schaduwspel. De vijand bestaat niet buiten je, maar zit binnen jezelf in je angsten en oordelen en je geloof dat aanval een oplossing is.

In plaats van luisteren naar je angsten en bezig zijn met je projecties, kan je je beter in jezelf keren om je innerlijk vertrouwen te vinden, je innerlijk kompas. Dat is alleen te volgen als je je angsten en oordelen loslaat en vertrouwen hebt.

We hebben allemaal het aangeboren vermogen om ons innerlijk kompas te volgen. Leer luisteren naar je intuïtie, inspiratie en gevoelens, gebaseerd op eenheid, liefde en waarheid. Hierdoor ga je anders reageren en weet je wat je moet doen op het moment dat dit nodig is. Dan hoef je dus ook niet meer bang te zijn.

 

 


In : Creëer je eigen werkelijkheid. 


Tags: angst  oordeel  projectie  oorlog  innerlijk kompas  intuïtie 
 
 

Make a free website with Yola