Spiritualiteit, HSP en Lenormand

Bescherming corona

Posted by Renée Merkestijn on Saturday, November 13, 2021 Under: corona+

Bescherming corona

We willen allemaal graag beschermd worden tegen corona. Maar er komen nu zeer nare berichten naar buiten.

De WHO directeur heeft aangegeven dat de vaccinatie niet voldoende beschermt tegen besmetting en dat lockdowns de besmettingen niet tegenhouden. https://twitter.com/MLauraAssis/status/1457029799927418883?t=SgepbhEGWouR9nReWWWrhA&s=19

Nice laat zien dat het vooral de mensen boven de 70 jaar zijn, die gevaccineerd zijn, die weer in het ziekenhuis terechtkomen, omdat de beschermingsgraad van het vaccin afneemt. 

 . 

In Jinek van 12 november geeft een OMT lid Gommers aan, dat het werkelijke probleem is dat de regering al 10 jaar niets doet aan tekorten in ziekenhuizen en nog steeds niet bereid is iets te doen. 

De Jonge geeft in de persconferentie van 12 november aan, dat juist gevaccineerde mensen met een QR-code corona verspreiden en daarmee ongevaccineerden kunnen besmetten en daarom die gezonde mensen straks niet meer mee mogen doen in de maatschappij. 

De Jonge wilt een booster komt voor de zwakkeren, waarvan hij eerder zei dat dan het risico op bijwerkingen groot was en je dit niet zomaar moest doen. Tegelijk wilt het kabinet daar tot december mee wachten, terwijl de de oudere gevaccineerden nu allemaal ziek worden. Net als vorig jaar. 

Ofwel, ze hebben de zorg 10 jaar lang uitgekleed. We hebben een vaccin dat te weinig beschermt. De booster voor ouderen wordt enerzijds te laat gegeven, anderzijds kan extra bijwerkingen geven. We krijgen een lockdown die niet helpt. De QR code laat gevaccineerden toe die elkaar en ongevaccineerde mensen kunnen besmetten. 

Het beleid faalt. Het vaccin faalt. Lockdown faalt.

Toch willen ze nu 100% gaan vaccineren door de QR code alleen voor de gevaccineerden en herstelden gaan maken. Zo worden miljoenen mensen van de samenleving uitgesloten, wordt de onderlinge haat versterkt, terwijl de oudere gevaccineerde medemensen tegelijkertijd weer ziek worden en sterven.

Ook in HP/De Tijd is men kritisch over het beleid en komen wetenschappers met andere voorstellen. https://www.hpdetijd.nl/2021-09-09/niet-een-virus-maar-een-verzwakt-immuunsysteem-is-de-grootste-bedreiging-voor-de-volksgezondheid/

De bijwerkingen zijn een ander ding. Er zijn inmiddels 36 nieuwe bijwerkingen op de bijsluiters opgenomen, waarvan 8 zeer ernstige. Men geeft zelf aan dat men niet weet wat er precies gebeurt in het immuunstelsel, dus niet bekend is welke nog naar voren zullen komen de komende jaren. 

Inmiddels laten veel onderzoeken zien, dat het vaccin het immuunstelsel ondermijnt en het risico op allerlei ziektes vergroot, onder meer deze: https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6865394281302097920/ 


In : corona+ 


Tags: corona  beleid  besmetting  ziekenhuizen  bescherming 
 
 

Make a free website with Yola