Spiritualiteit, HSP en Lenormand

Besmetting en QR

Posted by Renée Merkestijn on Sunday, January 16, 2022 Under: corona+

Ons doel was zo min mogelijk mensen ziek laten worden door Covid, omdat onze zorg minder zieken aankan door alle bezuinigingen. Dus waar het om gaat is ziekenhuiscijfers, IC cijfers en stertecijfers laten dalen. 

Bij Delta was er een een vaste relatie tussen besmetting en de bovengenoemde cijfers, maar dat verband is met Omikron anders geworden. Er worden veel minder mensen ziek na besmetting dan voorheen. Dat zie je in onderstaande grafiek terug. Dit beeld zie je in alle landen, of ze nu wel of geen lockdown hadden. Zie https://www.youtube.com/watch?v=U3W84wb5jKo 

Je kunt niet meer sturen op besmettingen zoals vroeger, maar de regering doet dat wel. Waarschijnlijk zijn de modellen nog niet aan de nieuwe  werkelijkheid aangepast. Daarnaast zorgt de grotere besmetting van ongevaccineerden tot een grotere natuurlijke immuniteit.

In de tussentijd hebben we met de QR-code een enkelband gekregen, zoals gevangenen die hebben op proefverlof. De QR code is geen weg naar vrijheid, het is een beperking van je vrijheid. De lockdown eraf, maar de QR code handhaven, betekent dat je nog steeds moet gehoorzamen aan de opgelegde beperkingen. Dus zie de QR niet als vrijheid asjeblieft. Want de QR kan je in alles beperken en voor elke nieuwe crisis worden misbruikt. 

In : corona+ 


Tags: qr  enkelband  cijfers  besmetting  ziekte  omikron 
 
 

Make a free website with Yola