Spiritualiteit, HSP en Lenormand

Betalen zul je

Posted by Renée Merkestijn on Sunday, March 6, 2022 Under: Maatschappij

Betalen zul je


De gewone mensen zijn de geldbron voor een selecte groep mensen, ik noem ze even grooteigenaars. Mensen betalen grooteigenaars voor allerlei producten. Zo worden grooteigenaars rijker, de gewone mensen worden armer.

Oekraïne heeft veel producten waar mensen grof voor willen betalen. Veel grooteigenaars willen dat land, eigenlijk die producten, wel in handen krijgen. Daarom voeren Rusland, EU en de VS strijd. Wie wint, krijgt de producten in handen en kan deze duur aan mensen verkopen.

Het trieste is, als grooteigenaars oorlog voeren, brengt dit extra kosten mee, die de gewone mensen ook nog eens mogen betalen. Door de oorlog, gaat de prijs van die producten razendsnel omhoog. Dat is dubbel winst voor de winnaar, maar dubbelop betalen voor de gewone mensen.

De politiek ondersteunt vooral grooteigenaars, niet de mensen die het geld betalen, niet de gewone mensen. De gewone mensen in Rusland, Oekraïne, Europa of VS leiden er  financieel onder en humanitair evengoed.

Wie er ook wint, de gewone mensen betalen de oorlogskosten en betalen straks de drastisch gestegen prijzen. De gewone mensen zijn altijd de dupe. Want betalen zul je, in het huidige economische stelsel.

Alles heeft maar één doel, de rijken worden rijker, de allerrijksten nog rijker en mensen betalen dit, de armen worden armer.

In : Maatschappij 


Tags: betalen  oorlog  prijzen  oekraine  arm  rijk 
 
 

Make a free website with Yola