Spiritualiteit, HSP en Lenormand

Boos en negatief

Posted by Renée Merkestijn on Saturday, July 15, 2023 Under: Omgaan met emoties

Veel mensen zijn momenteel boos en negatief. En ze zijn ook weer boos en negatief over boze en negatieve mensen. Daarmee zitten ze in precies die lagere energetische frequentie als waar ze een hekel aan zeggen te hebben. Ook het willen verbieden van boze of negatieve uitingen wordt gedaan vanuit datzelfde lage energetische niveau. Je gaat in gevecht, maar problemen en frustraties worden nooit en te nimmer opgelost op hetzelfde energetisch niveau. Integendeel, het zal de boosheid, negativiteit, de problemen en de frustraties versterken.

Zorg eerst dat je jouw energetische frequentie verhoogt. Want daarmee verander jij je ervaringen, verander je de manier waarop je met dit soort boze en negatieve energieën omgaat, kortom, je verandert jezelf. Als jij dit als individu doet, ben je niet alleen een voorbeeld voor anderen, je verandert ook het collectieve veld, je maakt deze hogere frequenties breder beschikbaar.

Als praktisch voorbeeld boosheid en negativiteit in het nieuws en in social mediade politiek. Stop met je druk maken erover en je ‘missie’ om die mensen te willen veranderen door ze aan te vallen of slecht te verklaren. Besteed liever aandacht aan zaken met een hogere frequentie, ga bijvoorbeeld meer tijd besteden aan creativiteit en gezellige contacten of projecten die de wereld een stukje beter maken. Je wordt in die hogere frequentie minder vatbaar voor boze en negatieve energie op nieuws en social media; je nare emotionele reacties nemen af. Je gaat oplossingen zien, namelijk, precies dat wat je zelf doet. Je frequentie verhogen in plaats van zelf voor boosheid en negativiteit te kiezen.

We hebben vanuit onze opvoeding vaak meegekregen dat het goed is ergens tegen te zijn, goed is tegen gevaren, onrecht, boosheid en negativiteit te vechten. We beseffen niet dat we hiermee precies dat versterken wat we niet willen. Energetisch is het veel beter om dat lage niveau energetisch te overstijgen, door een meer positieve en vredige levenshouding aan te nemen. Kortom, door de energetische frequenties te verhogen op zowel persoonlijk als maatschappelijk en politiek niveau.


In : Omgaan met emoties 


Tags: boos  negatief  vechten  energie  frequenties 
 
 

Make a free website with Yola