Spiritualiteit, HSP en Lenormand

Booster

Posted by Renée Merkestijn on Monday, December 27, 2021 Under: Healing

Pas op 10 mei 2021 is een onderzoek naar de lange termijn effecten van vaccins gestart. https://www.rivm.nl/nieuws/rivm-start-onderzoek-naar-langetermijneffectiviteit-covid-19-vaccins

Normaal wordt zo’n onderzoek uitgevoerd vóórdat een vaccin wordt verstrekt. Via een noodprocedure is afgeweken van de normale veiligheidsprocedure voor medicijnen en vaccins, al gaat het om een nooit eerder gebruikt mrna (genetisch) vaccin. Onze regering is akkoord gegaan met de clausule dat pharma niet verantwoordelijk kan worden gesteld als de vaccins bijwerkingen geven. Dat betekent dat we zelf verantwoordelijk zijn. Dus het is nu maar hopen dat het goed afloopt.

Het vervelende is dat de vaccins onvoldoende blijken te beschermen, vandaar de boosters. Wij krijgen in Nederland de eerste booster, in Israël  de tweede omdat de eerste booster amper effect had. Het zijn namelijk precies dezelfde vaccinsals voorheen, ontworpen tegen de eerste coronavariant. Inmiddels hebben we de Omikron variant waartegen de prik amper of niet werkt.

Voor een paar weken krijg je door deze booster wat meer antistoffen, maar die zijn met name gericht tegen de oude variant. Dit terwijl de bijwerkingen toenemen naarmate je meer prikken krijgt. Plus de kans dat er resistente coronavirussen ontstaan wordt eveneens almaar groter.

Het mooie is dat de Omikron variant zo verzwakt lijkt, dat men het verschil tussen Omikron en een verkoudheid alleen via een test kan aantonen. Er zijn amper ziekenhuisopnames daardoor. Onze ziekenhuis- en sterftecijfers zijn al sinds 1 december 2021 aan het dalen. Dus dat zou in wezen hoopvol moeten stemmen.  

De vraag die nu door vele wetenschappers wordt gesteld, is het niet riskanter om te gaan boosteren? Wil je om een stevige verkoudheid te voorkomen, het risico op bijwerkingen en het risico op het ontstaan van gevaarlijker varianten nemen? Gezond verstand is van het grootste belang, dat is door alle paniek soms ver te zoeken. Informeer daarom, zorg dat je goed beslagen ten ijs komt. Het gaat om je gezondheid. Want je wordt wel geacht je vaccin met 'informed consent' te nemen. 

Ik ben een voorstander van een heel andere booster. Ga elke dag een half uur tot een uur wandelen of fietsen, weer of geen weer. Eet extra gezond en drink veel water.  Neem zonodig extra vitamine C en D en zink. Zorg dat je geestelijk gezond en gelukkig leeft, doe leuke dingen, zoek lieve mensen op, focus voortdurend op positieve zaken.  

 

 

 

 

 

 


In : Healing 


Tags: booster  vaccin  gezondheid  bijwerkingen  omikron 
 
 

Make a free website with Yola