Spiritualiteit, HSP en Lenormand

Brief aan jezelf schrijven

Posted by Renée Merkestijn on Friday, October 24, 2014 Under: Creëer je eigen werkelijkheid.
Een brief aan jezelf schrijven is een prima oefening om je energieniveau te versterken,  te visualiseren wie je wilt zijn en dit  in je leven te brengen. De wet van energie brengt dat in je leven waar je qua energie op gericht bent. Dan bedoel ik niet via wilskracht, maar via het principe van resonantie.

Deze techniek is een combinatie van affirmaties en visualisatie. Het voordeel is dat de oefening zeer eenvoudig is uit te voeren.

Je schrijft eerst een brief aan jezelf, waarin jouw toekomstige zelf je vertelt hoe je leven er uit ziet. Gebruik positieve bewoordingen en gebruik de tegenwoordige tijd. Beschrijf je leven  gloedvol en in details. Gebruik al je zintuigen, vertel wat je ziet, hoort, proeft, etc. alsof het er al is. Beschrijf wat je  wilt, houd je vooral niet in, maak er het mooiste plaatje van dat jij je kunt voorstellen en liefst nog mooier.

Deze brief aan jezelf lees je de komende maand elke dag aan jezelf voor. Doe net alsof je hem op zolder hebt gevonden en nu weet dat alles is uitgekomen. Geniet er van, beleef het, leef helemaal met de ervaringen van je toekomstige zelf mee. Weet dat alles is uitgekomen. Wees dankbaar voor het mooie leven dat je hebt.Ga helemaal in op je blijdschap.

Vermijd de valkuilen van jezelf kleiner maken, van ongeloof, van onzeker worden, van hard werken om het voor elkaar te krijgen. Zie het als een leuk spel. Hoe speelser je bent, hoe lichter je energie is en hoe makkelijker het wordt om open te staan voor deze mooie dingen in je leven.

Doe deze oefening een maand en kijk wat er gebeurt. Ik ben benieuwd naar je ervaringen.

In : Creëer je eigen werkelijkheid. 


Tags: wet van aantrekking  law of attraction  affirmatie  resonantie  energie  brief aan jezelf  toekomst  vibratie 
 
 

Make a free website with Yola