Spiritualiteit, HSP en Lenormand

Corona en manifestatie van onze angsten

Posted by Renée Merkestijn on Thursday, September 17, 2020 Under: Omgaan met verandering

Corona en manifestatie van onze angsten

Manifestatie. Realiseer je dat ook je angsten zullen worden gemanifesteerd in je leven, in je ervaringen en zelfs fysiek. Dat laat de huidige tijd goed zien. Onze angst voor ziekte manifesteert zich in een gevaarlijk virus, ons sociale masker manifesteert zich in een fysiek masker, onze angst voor samenzijn manifesteert zich in een verbod op samenzijn, onze angst voor verbinding manifesteert zich in de 1,5 meter maatregel.
De enige weg uit deze angstige maatschappij is zorgen dat niet angst, maar liefde zich gaat manifesteren in ons leven. Zie wat er in de wereld gebeurt als je eigen gemanifesteerde angst. Wil je iets anders, wil je weer geluk, liefde, samenzijn, vertrouwen, schoonheid, cultiveer deze liefdevolle zaken innerlijk en leef er zoveel mogelijk naar. Mettertijd zullen die zich ook in onze maatschappij manifesteren. In aanvulling hierop nog even iets wat ik ook op facebook schreef over manifestatie: We leven in een energetisch universum. Alles is energie, gedachten, gevoelens, woorden, daden, stoffelijke zaken. En energie heeft een frequentie, de beweging van die energie. Hoge frequentie is snel en kan je associëren met liefde, vrede, geluk, vrijheid. Lage frequentie is bijv. onvrede, oordeel, angst, etc.

De energiefrequentie die je hebt, zorgt dat dingen zich op die frequentie voor jou manifesteren. Dus als je een lage frequentie hebt, manifesteren zich dingen van een lage frequentie in je leven. Als je een hoge frequentie hebt, manifesteren zich dingen die een hoge frequentie hebben.

Zorg dus dat je innerlijke frequentie hoog is, dan zal ook de frequentie van je wereld veranderen. Wat we meestal doen is andersom, we letten op de lage frequentie van de gemanifesteerde wereld, waarmee we onze lage frequentie versterken, waardoor dingen die we niet fijn vinden zich opnieuw manifesteren.

Dus focus in je denken, je woorden, je fantasie, je gevoelens en in je waarneming vooral op hoge frequenties. De uiterlijke wereld is een expressie van je innerlijke wereld.

In : Omgaan met verandering 


Tags: corona  manifestatie  angst  liefde  waarneming  focus  frequentie 
 
 

Make a free website with Yola