Spiritualiteit, HSP en Lenormand

Corona risico

Posted by Renée Merkestijn on Wednesday, May 18, 2022 Under: corona+

Corona risico

Er zijn de laatste jaren veel discussies geweest over de coronarisico's. Ik denk dat veel mensen The Lancet wel durven te vertrouwen, als die cijfers geven over je besmettings- en sterftekansen.

Tot pakweg 40 jaar is de kans besmet te raken onder 0,2%. De kans om te overlijden, als je dan toch besmet mocht raken, ligt onder de 0,2%. Bij kinderen en jongeren zijn beiden bijna nul.

Van 40-60  jaar is je kans om besmet te raken tussen de 0,2 en 1%. De kans dat je eraan komt te overlijden (als je eenmaal besmet raakt) is minder dan 1%. 
 
Daarna lopen de risico's geleidelijk op.

Het komt erop neer, dat hoe ouder je bent, hoe meer kans je loopt besmet te raken en hoe groter de kans dat het niet goed gaat. Dit is natuurlijk te wijten aan verminderde weerstand door de jaren heen. De beste manier is nog altijd, zorg dat je weerstand hoog is. Leef gezond, zorg dat je niet strest, neem zonodig aanvullende middelen. 

Voorzorgen dien je altijd uit voorzichtigheid te nemen en niet uit angst, want dan ondermijn je jezelf weer. Stress is namelijk een van de grootste factoren in de ondermijning van onze weerstand. Dus ook onze weerstand tegen covid. Gelukkige en gezonde mensen blijven het langste gezond.
In : corona+ 


Tags: corona  covid-19  rus 
 
 

Make a free website with Yola