Spiritualiteit, HSP en Lenormand

De 100% illusie

Posted by Renée Merkestijn on Sunday, November 7, 2021 Under: Healing

De 100% illusie

Als we 100% gevaccineerd zouden zijn en het vaccin werkt voor 90%, dan is nog steeds 10% van de bevolking onvoldoende beschermd. Dan krijgt potentieel 10% van de mensen nog steeds Covid. Wat doen we dan?

We zullen meerdere oplossingen moeten bedenken en dat gebeurt te weinig. De politiek zet in op vaccins als de 100% oplossing, als ‘the way out’, maar dat is dus niet zo.

We zullen moeten voorsorteren op een ziekte die blijft, onze zorg daarop inrichten. Al veel te lang hebben we op ziekenhuisbedden en -personeel bezuinigd.  Daarnaast dient het onderzoek naar medicijnen die longcovid verhelpen op de markt moeten komen, patentvrij, zodat het ook te bekostigen is.

We zullen echter vooral moeten werken aan preventie van ziektes, dus gezonder leven. Dit vraagt gezond eten en drinken, veel bewegen, weinig stress op persoonlijk vlak. Maar de overheid en bedrijfsleven zullen hun beleid ook moeten richten op gezond leven.

Er wordt bijzonder veel verdiend aan onze ongezonde leefstijl, die wordt zelfs gepromoot. We worden gebombardeerd met reclames voor snoep en een lui digitaal leven. Vervolgens wordt bijzonder veel verdiend aan de gevolgen daarvan, symptoombestrijding. Dat kost allemaal bakken met geld en is niet nodig voor een prettig leven.

Als we gezonder leven, worden we minder vaak ziek, hoeven we minder te vaccineren, hoeven we minder medicijnen te gebruiken en hoeven we minder naar het ziekenhuis. Ik hoop dat de overheid gaat begrijpen dat ze meewerkt aan een systeem dat ons ziek maakt. 

 

 

 


In : Healing 


Tags: 100%  vaccin  ziekte  gezondheid  overheid  bedrijfsleven  geld 
 
 

Make a free website with Yola