Spiritualiteit, HSP en Lenormand

Digitale ID

Posted by Renée Merkestijn on Friday, December 17, 2021 Under: Maatschappij
Al jaren pleiten bepaalde instanties voor een digitale identiteit. Een pasje dat alle gegevens bevat. Bankgegevens, medische gegevens, gegevens justitie en politie en belastingen, familiegegevens, je vingerafdrukken, oogafdrukken. 

Dit betekent dat overheden, instanties en grote bedrijven ALLES van je weten. 

* Heeft de belastingdienst je als fraudeur aangemerkt? Iedereen ziet je voortaan als fraudeur. Niemand wil nog met jou in zee, of slechts tegen zeer hoge extra kosten.
* Wil je een lening aanvragen en heb je drie jaar terug kanker gehad? Je bent een medisch risico en krijgt een nee.
* Ooit gedoneerd aan een partij die als kritisch of gevaarlijk wordt bestempeld door de nieuwe regering? Toegang social media of buitenland verboden.

Je wordt  geweigerd, maar weet niet waarom, kan dit zelf niet controleren. Het verhaal wordt, het systeem zegt nee, dus sorry. Je kunt niet eens protesteren. 

Die QR pas moet je (nu al) gebruiken. Straks worden al je bewegingen en transacties met een bliebje vastgelegd, de grens, de bios, de winkel, je aankopen, lidmaatschappen.

En als je nu per ongeluk als fraudeur bent aangemerkt, zoals de toeslagenouders? Wat denk je dat er dan gebeurt? De toeslagenouders kunnen het je vertellen en dat was nog voor de tijd van een digitaal ID.

Plus dan heb ik het nog niet eens over inbraak in de systemen en uitval van systemen. Overheden en bedrijven staan niet bepaald bekend om hun goedwerkende en goedbeschermde systemen. 

Meer lezen over de risico's?

https://www.metronieuws.nl/in-het-nieuws/binnenland/2021/12/digitale-identiteit-digital-id-privacy-nederland-persoonsgegevens/

https://www.ftm.nl/artikelen/internationale-digid-lobby?share=s5rU3DllGi6brCKIFrnzVyf3yJOCxYG5vDkJF6ffuiH%2BxANCPMAyPT2tHSut

In : Maatschappij 


Tags: qr  id  identiteit  risico  digitaal 
 
 

Make a free website with Yola