Spiritualiteit, HSP en Lenormand

Discipline en levensgeluk

Posted by Renée Merkestijn on Friday, November 6, 2020 Under: Creëer je eigen werkelijkheid.
Discipline. Wat roept dit woord bij je op? Vanuit je opvoeding, nare ervaringen en angsten kan je er een hekel aan hebben, het associëren met plicht en straf. Of jezelf verwijten maken dat je niet gedisciplineerd of gemotiveerd bent, omdat je indertijd dingen tegen je zin in moest doen en ze niet kon opbrengen. In plaats van te zien dat je tegen jezelf in bent gegaan, ben je jezelf als het probleem gaan zien.

Discipline is bezien vanuit je hogere bewustzijn een mooi ding. We leven in een bestaan waar tijd van toepassing is. Dus om iets te manifesteren heb je tijd nodig en gerichte aandacht en regelmatige herhaling. Als je iets vanuit je hart wilt, heb je tijd en discipline nodig om die dromen waar te maken.

Als je merkt dat je van je doelen afgeleid wordt, vergeetachtig wordt, je geïrriteerd voelt, denkt dat je het niet kan, meent dat je nu te moe bent, dat je het te druk hebt, dat plichten voor gaan, realiseer je dan dat dit allemaal oude instructies/ervaringen zijn vanuit je verleden, die je nu tegenhouden.

Dus kies iets wat je erg graag wilt en besteed er consequent elke dag aandacht aan, discipline helpt je dat te doen waar je gelukkig van wordt. En zeg vriendelijk tegen jezelf, ik heb mijn doel en dat is mijn prioriteit en ik laat me niet door oude gedachten van mijn levensgeluk afhouden. Als extra tip, doe de doelen vanuit je hart elke dag als eerste.

In : Creëer je eigen werkelijkheid. 


Tags: discipline  verleden  aandacht  levensgeluk  hoger bewustzijn  tijd 
 
 

Make a free website with Yola