Spiritualiteit, HSP en Lenormand

Vaak ziek straks?

Posted by Renée Merkestijn on Sunday, May 8, 2022 Under: Maatschappij
Geert vanden Bossche legt in een lange video uit, dat we met al onze vaccins zorgen dat het covid virus alleen maar gevaarlijker wordt voor met name gevaccineerde mensen in landen met een hoge vaccinatiegraad.  Hieronder de video die behoorlijk technisch is. https://thehighwire.com/videos/the-vanden-bossche-warning/

Ik zal het daarom kort proberen samen te vatten. We hebben een vaccin dat niet het virus uitschakelt zoals eerdere vaccins maar het onderdrukt. Dit betekent dat het virus gaat muteren onder druk van het vaccin. Het is zelfs zo dat het de antilichamen van het vaccin gaat gebruiken om zichzelf sterker te maken. Dit maakt het onmogelijk 'herd immunity' te bereiken, we blijven de ziekte houden. Zoals ze al zeggen, covid blijft onder ons.

Onder de continue druk van vaccins heeft het virus zich eerst extra besmettelijk gemaakt, de omikron variant. Maar nu komt het, het gaat aan de slag om zichzelf extra viraal te maken, dus ziekmakender. Dit kan al in een paar maanden het geval zijn. Je antilichamen kunnen niet meer doen wat ze moeten doen. Je natuurlijke immuniteit is weg. Dus ook allerlei andere ziektes krijgen meer kans dan ooit.

Je kunt het m.i. enigszins vergelijken met het veelvuldig gebruik van antibiotica, dat zorg dat bacteriën er geen last van krijgen. We lopen meer risico.

Dit betekent dat mensen die gevaccineerd zijn zo kwetsbaar raken, dat ze steeds vaker en steeds ernstiger ziek zullen worden. En omdat de groep die natuurlijke immuniteit kan ondersteunen, de kinderen en ongevaccineerden, te klein is om het virus te laten verdwijnen, zal het heel veel ellende geven. 

 Het enige dat je nog kunt doen als gevaccineerde is antivirale middelen nemen ter preventie, om de virusdruk te verminderen. Denk aan ivermectine of HCQ. Hierdoor krijgt het virus minder kans ernstige vormen aan te nemen.

Dit is de eerste keer in de historie dat we collectief onze immuniteit hebben aangetast. De gevolgen zullen groot zijn. Mensen die met een vaccin veilig dachten te zijn, zullen juist de grootste risico's lopen. Dus zorg dat je je extra beschermt als dit zo is. Kinderen en ongevaccineerden zijn beter beschermd. Die kunnen ook ziek worden, maar veel minder ernstig.

Doen we dit niet, dan is ons voorland dat mensen steeds vaker en steeds ernstiger ziek worden en steeds meer medicijnen nodig hebben om de symptomen te bestrijden. 

Ik hoop van harte dat deze meneer het helemaal fout heeft. Maar ik vind deze informatie belangrijk genoeg om te verspreiden, zodat je zo nodig voorzorgsmaatregelen kunt nemen. In : Maatschappij 


Tags: covid  gevaccineerd  ongevaccineerd  ziekte  ernstig  hcq  ivermectine 
 
 

Make a free website with Yola