Spiritualiteit, HSP en Lenormand

Energetische wetten kort

Posted by Renée Merkestijn on Saturday, November 27, 2021 Under: Spiritualiteit

Energetische wetten kort

Hier heel in het kort en in simpele bewoording twee energetische wetten die je kunnen helpen gezonder en gelukkiger te leven. 

Energie volgt aandacht.

Dat wat je aandacht geeft, wordt energetisch versterkt. Als je je richt op positieve zaken, wordt je energieveld versterkt,  Als je je richt op negatieve zaken, raakt je energieveld verzwakt. Het beïnvloedt je gezondheid alsook je dagelijkse ervaringen. 

Energie volgt aandacht betekent tevens dat je precies dat versterkt waar jij je aandacht op richt. Als je je op het positieve richt, wordt het positieve versterkt. Als je je op het negatieve richt, wordt de negatieve energie versterkt. Richt je daarom op wat je wél wilt en niet op wat je niet wilt. 

Je ontvangt de energie die je uitzendt altijd terug door resonantie. Hoe meer positieve energie je uitzendt, hoe meer positieve energie je terug ontvangt. Hoe meer negatieve energie je uitzendt, hoe meer negatieve energie je terug ontvangt.

Omdat alles en iedereen energetisch is verbonden, geldt dit bovenstaande niet alleen voor je persoonlijke energieveld, maar ook voor het collectieve veld.

Liefde overwint.

Veel HSPs zijn onnodig bang voor de invloed van negatieve energie. Herinner je je dan deze energetische wet,  liefde overwint. Liefde en dankbaarheid hebben hoge energetische frequenties, die de lagere frequenties neutraliseren. Je hebt zogezegd maar één portie liefdevolle energie nodig om tien porties negatieve energie te overwinnen.

De energie van liefde en dankbaarheid verspreidt zich door de hogere frequentie ervan sneller in het energieveld dan lagere energieën, zowel in de persoonlijke als in de collectieve velden.

Liefde en dankbaarheid zorgen door de hoge frequentie voor genezing. Daarom dien je je niet op ziekte en problemen te richten, maar op gezondheid en oplossingen. Hiermee verdwijnen zowel je eigen angst, als de reflectie ervan in jouw leven.

Het komt er  op neer, versterk in jezelf en in je dagelijkse leven altijd positieve energie. Richt je op liefde, gezondheid en dankbaarheid.

 

 

 


In : Spiritualiteit 


Tags: energie  liefde  frequentie  aandacht  dankbaarheid  gezondheid 
 
 

Make a free website with Yola