Spiritualiteit, HSP en Lenormand

Freedom convoy

Posted by Renée Merkestijn on Sunday, January 30, 2022

Freedom convoy

Truckers for freedom convoy. In Canada zijn duizenden trucks op weg gegaan naar Ottowa, toegejuicht door duizenden mensen op viaducten en langs wegen. Mensen willen hun vrijheid terug. 

In Canada worden truckers en andere werkenden verplicht een vaccinatie te nemen. Zonder prik geen werk. Er is een beleid van uitsluiting. Zonder prik mag je niet meer meedoen in de maatschappij. Dit gebeurt helaas in veel landen.  
Omdat dit ingaat tegen vrijheden zoals vastgelegd in mensenrechten en grondrechten, staan steeds meer mensen op.

Vrijheid is een groot goed. Ons grootste goed. Na een paar jaar van beperking, zijn we het allemaal meer gaan waarderen. Vrijheid om te leven, vrijheid je werk te doen, vrijheid vrienden te zien, vrijheid dingen te ondernemen waar je van houdt.

Vrijheden worden beperkt door angst. Met angsten kan je twee dingen doen:

  • Controle en dwang. Je kunt jezelf en anderen in alles beperken, je verstoppen voor alle mogelijke gevaren, alles proberen te controleren, waardoor je jouw leven en andermans leven beperkt en daarmee vrijheid opgeeft. Dat is de richting die veel overheden voorstaan.

  • Moed en empathie. Je kunt je angsten en de gevaren van het leven onder ogen zien. Met de nodige voorzichtigheid en empathie je levenspad nemen, leven vanuit je hart, waardoor je voluit leeft en anderen die vrijheid net zo goed gunt. Dat is de richting die grondrechten en mensenrechten voorstaan.

 

 

 

 Tags: truck  freedom  vrijheid  angst  controle  moed  mededogen 
 
 

Make a free website with Yola