Spiritualiteit, HSP en Lenormand

Frequentie-verandering

Posted by Renée Merkestijn on Thursday, April 28, 2022 Under: Healing

Frequentie-verandering

HSPs zullen het vast gemerkt hebben. De energie begint te veranderen. We gaan wereldwijd naar een lichtere frequentie toe.

Dit betekent dat je de lagere frequenties niet meer kunt verdragen. Je wordt hierdoor aangezet je eigen frequentie te verhogen en zaken met lage frequenties te mijden. Je komt soms voor verrassingen te staan. Dingen die je jarenlang normaal vond of verdroeg, betekenen opeens minder voor je of staan je zelfs tegen. Dit kan grote veranderingen in relaties of werkzaamheden geven.

De veranderingen betreffen ook slechte gewoonten. Je mopperde er misschien jaren op, maar kon ze nooit aanpakken. In lagere frequenties gebruik je vaak moeizame wilskracht wat weerstand geeft, in hogere frequenties wordt het een gemakkelijke flow. Het is genoeg om de wens of intentie uit te spreken en hulp te vragen. Dan zet de verandering zich op korte termijn in, zonder dat je vreselijk je best moest doen.

Je zult tevens merken dat je sneller negatief reageert op laagfrequente energie. Dit kan zich uiten in negatieve emoties als frustratie of angst. Je negatieve emoties laten de negatieve energie zien van datgene waar je je op richt.  Als je naar oorlogsbeelden kijkt en boos wordt, laat dit je zien dat oorlog een laagfrequente, boze energie is, die je door te kijken in jezelf activeert. Het is jouw vaak onbewuste besluit geweest je frequentie te verlagen. Richt je zodra je negatieve emotie merkt als je naar iets kijkt, iets leest of ergens over praat, bewust op een hogere frequentie. Verbind je niet langer met de lage energie, want dan raak je uitgeput.

Richt je ook in de digitale wereld op positieve energie, bijvoorbeeld op spirituele berichten en video’s over je hobby’s. Houd je niet voortdurend bezig met het negatieve wereldgebeuren, dat verlaagt je frequentie. Beter is het je frequentie verhogen, zo verander je het wereldgebeuren in positieve zin.

Meer dan ooit is het belangrijk goed met je energie om te gaan. De eenvoudigste tip is: volg altijd je positieve gevoelens en emoties, doe dingen waar je blij en gelukkig van wordt. Dan verhoog je je energie en die van de hele aarde. 

 


In : Healing 


Tags: frequentie  energie  licht  positief  gevoelens  emoties  tv  social media 
 
 

Make a free website with Yola