Spiritualiteit, HSP en Lenormand

Frequenties nieuwe tijd

Posted by Renée Merkestijn on Tuesday, November 23, 2021 Under: happiness

Frequenties nieuwe tijd

We zijn ons hele verleden momenteel aan het loslaten, zowel persoonlijk als collectief. Ons verleden vertegenwoordigt een lagere energiefrequentie en wereldwijd stijgt de frequentie. De decennialange heerschappij van het ego heeft ons vaak diep ongelukkig gemaakt. Het is tijd om verder te gaan, onze frequentie te verhogen, waarmee we ons leven diepgaand veranderen, vrediger en plezieriger maken..

Het ego redeneert vanuit angst. Angst voor ziekte, angst voor de dood, angst voor tekorten, angst voor concurrentie, angst andere mensen, angst voor de natuur. Vanuit die angst gaat hij vechten of vluchten. Strijd en oorlog zijn vormen van vechten, depressies en drugsgebruik zijn vormen van vluchten. Dit vechten en vluchten versterkt de angsten weer , het wordt een eindeloze cirkelgang. Dit is hoe we tot nu toe hebben geleefd maatschappelijk gezien.

Het is tijd dit egopatroon te doorzien en doorbreken. Dit betekent dat we al onze angsten los mogen laten, gaan zien dat die zijn ingegeven door het ego. Het ego is een primitieve manier van denken gebaseerd op de illusie van afscheiding. Het ego, met zijn vechten en vluchten, is negatief gemotiveerd, is tegen iets, in plaats van positief gemotiveerd, voor iets. Dus het is tijd dat we voor iets leren kiezen.

Het is een tijd waarin we onze energiefrequentie verhogen, meer vanuit liefde en plezier kunnen denken en leven. Door  te besluiten onze intuïtie en onze gevoelens te volgen, ons te laten leiden door het positieve in plaats van door angsten. Door te besluiten ons verleden als een primitieve manier van leven te zien en het onszelf en anderen niet kwalijk te nemen, maar door ons persoonlijke en collectieve leven anders te leven.

Als we allemaal leren om alleen het positieve te volgen, krijgt het ego geen voet meer aan de grond in ons persoonlijke en maatschappelijke leven. We zijn dan niet meer te manipuleren of controleren. Energetisch gezien is positieve energie vele malen sterker dan angstige energie van lage frequentie. We hebben als maatschappij maar een kleine groep mensen nodig die vanuit het positieve besluit te leven, om het negatieve te laten verdwijnen. We zijn de scheppers van onze eigen werkelijkheid, het wordt tijd om dat te gaan beseffen en daarnaar te leven. 


In : happiness 


Tags: frequenties  ego  nieuwe tijd  intuïtie  gevoel 
 
 

Make a free website with Yola