Spiritualiteit, HSP en Lenormand

Gebrek aan liefde

Posted by Renée Merkestijn on Thursday, August 10, 2023 Under: happiness

Alle problemen in de wereld zijn terug te voeren op gebrek aan liefde. Of je nu ongezond eet, overwerkt raakt, ruzie maakt met mensen, oorlogen ondersteunt of de aarde vervuilt. Allemaal gebrek aan liefde: aan zelfliefde, aan naastenliefde of aan liefde voor de natuur.

We leven in een wereld die gekenmerkt wordt door gebrek aan liefde, een wereld die het liefdeloze goedpraat, normaliseert en promoot via scholen en media. Die ons zelfs leert te genieten van het liefdeloze in entertainment.

Spiritueel gezien ben je een liefdevol wezen, dat compleet vergeten is wie hij werkelijk is. Daarom doen we ook zulke liefdeloze dingen. Het doel is terug te keren naar je ware, liefdevolle natuur. Dat kan alleen als je het liefdeloze eerst leert herkennen in alle variatie en vervolgens besluit daar niet meer aan mee te doen.

Als je besluit het anders te doen, kom je tot de ontdekking dat veel liefdeloze zaken bijna normaal zijn geworden in je denken, voelen en doen. Het is de bekende ui met vele lagen die je af moet pellen. Hoe meer je bij de kern komt, des te prettiger jij jezelf zal voelen. Uiteindelijk, als we dit allemaal doen, kan een liefdevolle wereld ontstaan.


In : happiness 


Tags: liefde  gebrek  zelfliefde  naastenliefde  ware natuur  spiritueel 
 
 

Make a free website with Yola