Spiritualiteit, HSP en Lenormand

Gebrek aan zelfliefde

Posted by Renée Merkestijn on Saturday, July 16, 2022 Under: Healing

De problemen in de wereld worden veroorzaakt door gebrek aan liefde en dit start met gebrek aan zelfliefde.

Als je niet van jezelf houdt, zal je niet liefdevol met je lichaam en geest omgaan, wat zorgt dat je gezondheid wordt aangetast. Niet voor niets hebben miljoenen mensen last van overgewicht. Niet voor niets zijn miljoenen mensen ziek. Niet voor niets hebben miljoenen mensen psychische klachten. Als je eenmaal klachten hebt, zal je vaak nog minder van jezelf houden. Ofwel, het probleem wordt groter, niet kleiner.

Als je klachten hebt, zullen andere mensen commentaar gaan leveren, waardoor je nog minder van jezelf gaat houden. Vaak wijzen mensen karakterfouten aan als oorzaak van de problemen, zoals gebrek aan discipline. De werkelijke oorzaak is gebrek aan zelfliefde. Door iemand te vertellen dat hij ongedisciplineerd is, zeg je dat iemand fout is, wat niet liefdevol is. Mensen die niet liefdevol voor zichzelf zijn, kunnen het niet zijn voor anderen.

Als je een oplossing wilt voor je problemen is er maar één manier. Van jezelf houden en alle opmerkingen die niet liefdevol zijn  negeren, omdat ook die voortkomen uit gebrek aan zelfliefde.  Er is maar één oplossing voor alle problemen, zelfliefde.

 

 


In : Healing 


Tags: zelfliefde  ziekte  klachten  liefde 
 
 

Make a free website with Yola