Spiritualiteit, HSP en Lenormand

Geestelijke communicatie

Posted by Renée Merkestijn on Wednesday, February 28, 2024 Under: Reading

We zijn geestelijke wezens, die voortdurend met elkaar in verbinding staan en dus ook voortdurend met elkaar communiceren. Je zou het een veld van informatie kunnen noemen, waar we allemaal uit putten. Alleen weten we niet dat we het doen. Laat staan dat we dit vermogen bewust gebruiken en ontwikkelen.

We hebben geleerd dat je alleen via je fysieke zintuigen kan communiceren, door te praten, te schrijven en te lezen. Zelfs al zou iedereen al die uitingen verbieden, dan nog communiceren we met elkaar en kan je alles te weten komen wat je nodig hebt of wilt weten. Naarmate we ons meer en meer bewust worden van het feit dat we allemaal geestelijk verbonden zijn, zullen we deze vermogens meer gaan gebruiken.

Je kan jezelf erin oefenen. Bijvoorbeeld door je af te vragen hoe het met X gaat, of wat de visie van Y is. En omdat tijd niet werkelijk bestaat, kan je ook contact maken met mensen uit verleden of toekomst. Je maakt je geest helemaal leeg en stelt je dan open voor de gevraagde  informatie. Die komt vaak in de vorm van gewaarwordingen: gevoelens, beelden, soms in woorden. Hetzelfde geldt voor allerlei situaties in de wereld, ook daar kan je informatie over krijgen.

Besef dat je informatie altijd filtert met je eigen ervaringswereld. Je kan je ervaringen op deze manier wel uitbreiden, maar besef, je komt vast en zeker dingen tegen die je niet kent of begrijpt, waar je misschien bang voor bent of oordelen op hebt. Als je inzoomt op een medicijnman uit Afrika of op Einstein, zal je niet alles begrijpen.

Belangrijkste advies, ga niet uit een soort sensatiezucht hiermee bezig, alleen met oprechte belangstelling en een liefdevolle, oordeelloze geest die werkelijk wilt delen. Een gerichtheid op het goede voor iedereen. Want uiteindelijk zijn we allemaal één.

 


In : Reading 


Tags: communicatie  geestelijk  telepathie  weten  eenheid  verbinding  liefde 
 
 

Make a free website with Yola