Spiritualiteit, HSP en Lenormand

Gevoelig voor collectief veld

Posted by Renée Merkestijn on Saturday, October 30, 2021 Under: Spiritualiteit

Gevoelig voor collectief veld


De meeste HSPs weten  dat ze gevoelig zijn voor de energie van mensen in hun directe omgeving en ten aanzien van mensen waarbij ze nauw betrokken zijn. Deze gevoeligheid geldt ook voor het collectieve veld. De gevoeligheid breidt zich uit nu ons bewustzijn verandert van een individueel naar een collectief eenheidsbewustzijn. Je wordt als HSP gevoeliger voor wat er in het collectieve energieveld gebeurt, omdat je je meer van deze eenheid bewust wordt.

Omdat we in een overgangsfase zitten van een lage naar een hoge energetische vibratie, komt er collectief momenteel veel boven ter verwerking en dat kan je als HSP voelen. Pijn, angst en boosheid zijn daarmee niet  meer iets van alleen je individuele zelf, zoals we hebben geleerd te denken, maar van ons collectieve zelf, wat we in wezen zijn. Je kunt zogezegd de duisternis voelen die nu collectief in het licht wordt gezet in jezelf en anderen. Je dient uit te kijken daarin niet meegezogen te worden, want dan draag je bij aan die onrustige energie. Als er bijvoorbeeld iets op het nieuws komt en een collectieve reactie geeft, kan jij dat voelen, zelfs al kijk je zelf niet naar dat nieuws. De enige manier om deze energieën te healen, is ze in het licht te houden en zelf in het licht te blijven en bewuster te worden van je eigen energetische bijdrage aan het collectief.

De mooie kant is, dat het lichtere energieën eveneens sterker worden en dat kan je als HSP ook voelen. Het is nu extra belangrijk dat je je voortdurend op de lichtkant focust, zo draag je bij aan deze collectieve groei naar meer liefde en eenheid, ook wel de groei van 3D naar 5D genoemd. Het is essentieel je meer dan ooit te focussen op het licht, om dit lichte collectieve veld te versterken. Dit zal het ascensieproces voor zowel jezelf als anderen vergemakkelijken.

Wees vriendelijk voor jezelf en anderen, houd je bezig met positieve boeken en video’s, versterk je spirituele beoefening en meditatie, houd je bezig met creatieve bezigheden, kom veel in de natuur, laat angsten en oordelen los, werk vaker  samen in mooie projecten. Kortom, denk en gedraag je alsof je al volledig in deze nieuwe, lichtere en harmonieuze wereld leeft, om deze betere wereld naderbij te brengen, in het nu.


In : Spiritualiteit 


Tags: hsp  gevoelig  collectief veld  duisternis  licht 
 
 

Make a free website with Yola