Spiritualiteit, HSP en Lenormand

Goed slecht geloof

Posted by Renée Merkestijn on Tuesday, August 15, 2023 Under: Manifestatie & Resonantie

Je geest creëert jouw hele wereld. Als jij in het goede gelooft, kom je het goede tegen. Als jij in het slechte gelooft, kom je het slechte tegen. Als jij denkt dat beiden bestaan, kom je ze allebei tegen. Als de wereld je niet bevalt, dien je je eigen geest te veranderen. Daarmee trekken de projecties in de buitenwereld zich terug.

We hebben geleerd onze projecties als echt te zien, de wereld als losstaand van onze geest. Als we slechte mensen of situaties zien in ons leven, gaan we daarom in gevecht met dat slechte, of ontvluchten het, of verstarren. Maar als je het niet in je eigen geest oplost, komt het terug, want het is projectie.

Als je een prettiger wereld wilt, besluit dan in het goede van de wereld te geloven, te focussen op het goede. Dan gaat de wereld die goedheid ook reflecteren. Hoe meer mensen dit besluiten, hoe sneller de wereld verandert.

Als je het slechte tegenkomt, ga het dan niet veroordelen, niet in jezelf, niet in de ander, niet in de situatie. Zie dat jij of anderen niet werkelijk slecht zijn, maar dat alleen geloven en daarnaar handelen. Zorg dat je niet opnieuw alleen het slechte wilt zien vanuit je angst en oordeel.

Probeer zaken te veranderen, door te wijzen op het feit dat alles uit de geest voortkomt. Dat we alleen ongelukkig zijn allemaal, omdat we niet meer geloven in het goede.


In : Manifestatie & Resonantie 


Tags: goed  slecht  geloof  projectie  manifestatie  wereld veranderen  geest 
 
 

Make a free website with Yola