Spiritualiteit, HSP en Lenormand

Hersentraining via media

Posted by Renée Merkestijn on Wednesday, February 1, 2023 Under: Creëer je eigen werkelijkheid.

Hersentraining via media


Wat de meeste mensen niet beseffen, is dat ze bij alles wat ze doen hun hersenen trainen. We programmeren ons denken voortdurend. Niet alleen als je actief bezig bent, maar ook als je passief tv kijkt of op social media rondkijkt.

Vraag je daarom voortdurend af, waar train ik mijn geest in, wat ben ik aan het inprogrammeren? Plus nog belangrijker, wil ik dit wel? Want alles wat je in je geest inbrengt, komt uiteindelijk in je leven naar buiten, manifesteert zich. De leuke en de nare dingen, precies dat wat je hebt gevoed.

Televisie kijken en social media volgen is populair. Veel mensen kijken dagelijks naar drama en geweld op het nieuws, in praatprogramma’s en in series over ellende en bekijken hetzelfde via social media. Daarmee train je jezelf in het denken in drama en geweld en verhoog je jouw stressniveau. Je gaat die ellende en stress accepteren, omdat je daar letterlijk bij blijft zitten. Door hiernaar te blijven kijken, zeg je tegen je brein, dit is normaal en hier wil ik meer van in mijn leven.

Je kunt televisie en social media ook selectief gebruiken, op manieren die jouw geest versterken en ondersteunen en je hersenen trainen om stressloos te leven en prettiger zaken te manifesteren. Als je  graag schildert, selecteer je zaken die met kunst en met schildertechnieken te maken hebben. Als je houdt van de natuur en van tuinieren, kijk je specifiek naar dit soort programma’s. Ook dan zeg je tegen je brein, dit is normaal en hier wil ik graag meer van in mijn leven.

Ga dus specifiek je aandacht en focus leggen op alles waar je graag méér van wilt.

 

 

 

 


In : Creëer je eigen werkelijkheid. 


Tags: tv  televisie  social media  hersentraining  manifestatie  stress 
 
 

Make a free website with Yola