Spiritualiteit, HSP en Lenormand

Het bijltje erbij neer willen gooien.

Posted by Renée Merkestijn on Saturday, May 11, 2013 Under: Creëer je eigen werkelijkheid.

Je hebt alles geprobeerd, je keihard ingezet voor een bepaald doel, maar het wil maar niet lukken! Het liefst zou je het bijltje erbij neergooien. Maar wat moet je dan? Tijd voor zelfonderzoek.

De hamvraag is: Word je nog blij van je doel, als je zeker wist dat het zou lukken?

Is het antwoord nee, dan is je doel waarschijnlijk verouderd. Tijd voor een nieuw doel, waarbij je de eerdere ervaringen kan integreren. Niets is voor niets, waarschijnlijk had je dit doel nodig als opstapje naar iets beters. Een doel is pas echt een doel als je er plezier en uitdaging bij ervaart.

Is het antwoord ja, dan zit je op het goede spoor maar ben je slechts op een blokkade gestuit. Dan is het tijd om het pad ernaartoe te onderzoeken en de blokkade als uitdaging te zien. Definieer wat de hindernis precies is en wat je kan leren-loslaten-doen om er overheen te komen.

Het antwoord op de hamvraag is dus cruciaal. Anders ga je óf moeizaam knokken voor een doel waar je niet achter staat, óf je levensdoel opgeven vanwege een tijdelijke hindernis.  

In : Creëer je eigen werkelijkheid. 


Tags: doel  vastlopen  doelen  blokkade  uitdaging  het bijltje erbij neergooien  goede spoor  hamvraag  knokken  levensdoel  hindernis  zelfonderzoek 
 
 

Make a free website with Yola