Spiritualiteit, HSP en Lenormand

Hoe breng je positieve veranderingen in je leven?

Posted by Renée Merkestijn on Sunday, April 6, 2014 Under: Creëer je eigen werkelijkheid.
Verandering vanuit energetisch standpunt.
Energie wil stromen.
Energie volgt aandacht.

Als je merkt dat je niet lekker in je vel zit, als je vastloopt in je leven is het een teken dat de energie onvoldoende stroomt, dat het tijd is voor verandering.

Zorg dat de energie weer gaat stromen. Hoe doe je dat?

Bij energie maakt het niet uit welk levensgebied je kiest voor verandering. Het werkt allemaal door. Kies één gebied uit. 

Breng een verandering aan, hoe klein ook, eentje waar je plezier aan beleeft. Dan gaat de energie alweer stromen in de gewenste richting.

Stop vooral met nadenken over het oude, over hoe verkeerd het allemaal is/was. Dan versterk je de oude energierichting of blokkeer je zelfs de energiestroom. Je houdt zo verandering tegen. 

Energie volgt aandacht, dus richt je energie op dat wat prettig is aan je gekozen levensgebied en kijk hoe je het nog prettiger kan maken. Behoud het goede en versterk het positieve.

Ga ook echt iets doen! Kom in actie, blijf niet in je hoofd hangen. Eén kleine stap is al genoeg om de energie te laten stromen. 

Eerst kan het nog langzaam gaan, maar je zal merken dat het steeds makkelijker wordt. Je zal merken dat de verandering zich ook naar andere gebieden uitbreidt.

Energie wil stromen en energie volgt aandacht! 

Heb je vragen, stel ze gerust!

In : Creëer je eigen werkelijkheid. 


Tags: verandering  positief  energie  energetisch  blokkade  aandacht  levensgebied  positieve 
 
 

Make a free website with Yola