Spiritualiteit, HSP en Lenormand

Hoe we ziekte manifesteren.

Posted by Renée Merkestijn on Saturday, March 27, 2021 Under: Creëer je eigen werkelijkheid.

Hoe we ziekte manifesteren.

De wet van manifestatie houdt in dat alles wat je gelooft, voor jou wordt gemanifesteerd als jouw realiteit. Vervolgens zal de gemanifesteerde realiteit jou bewijzen dat wat jij gelooft inderdaad waar is. Zowel persoonlijk als collectief.

Het gevaar van de voortdurende focus op corona, is dat we steeds meer gaan geloven dat corona ons ziek kan maken, waardoor we steeds meer deze ziekte manifesteren, wat ons vervolgens weer bewijst dat corona echt een gevaar is, waardoor we haar nog verder manifesteren.

Ook geloven we vervolgens, dat er maar één manier van genezen is, vaccins. Ook dat zal zich dan manifesteren voor je en vervolgens bewijzen dat het niet anders kan.

Het wordt tijd dat we zowel persoonlijk als collectief onze creatieve kracht gaan gebruiken om gezond te zijn, om daarop te focussen, zodat gezondheid wordt gemanifesteerd.

Een heel simpele manier is jouw angstige, manifesterende gedachte ‘ik zou wel eens ziek kunnen worden’ om te zetten in ‘ik zou wel eens gezond kunnen worden’. Zo ondermijn je niet voortdurend met je angsten je immuunsysteem, wat zorgt voor ziekte.

Het wordt tijd om onze kracht te leren kennen. Het wordt tijd dat we spiritueel gezien wakker worden en ons gaan realiseren dat we alles zelf creëren.


In : Creëer je eigen werkelijkheid. 


Tags: corona  ziekte  gezondheid  manifestatie  creatie 
 
 

Make a free website with Yola