Spiritualiteit, HSP en Lenormand

HSP en ascensie

Posted by Renée Merkestijn on Friday, February 3, 2023 Under: Hooggevoeligheid

HSP en ascensie


De aarde en daarmee wijzelf zijn in een ascensieproces. De energetische frequentie wordt versneld en verhoogd. Voor iedereen en zeker voor HSPs is dit hele energetische gebeuren goed voelbaar. Een hogere frequentie betekent dat we meer en meer vanuit liefde en eenheid gaan leven, dat manifestatie wordt versneld.

Het ascensieproces is als een waterstroom in de rivier. Je kunt je mee laten voeren, dan wordt het leven steeds makkelijker omdat je niet zo hard hoeft te zwemmen. Als je er tegenin gaat, wordt het leven lastiger voor je, moet je steeds harder zwemmen om boven water te blijven. 

Met de stroom mee betekent  meer en meer vanuit liefde en eenheid gaan leven, dus meer van jezelf, van anderen en van de aarde houden. Je kunt onderweg dingen ontdekken die niet zo liefdevol zijn, dat is de oude ballast die je overboord mag gooien om beter mee te drijven. Je komt onderweg soms  ballast van anderen tegen die je moet ontwijken op je zwemtocht.

Mensen die tegen de stroom in proberen te gaan, op een minder liefdevolle, meer egocentrische manier van leven door willen gaan, moeten steeds harder spartelen om te blijven drijven, krijgen steeds meer golven in het gezicht. Sommigen proberen zelfs mensen die met de stroom mee willen gaan tegen te houden en onder te duwen. Als je met de stroom mee wilt, kan je deze mensen ook beter ontwijken.

Dus de les is, maak jezelf lichter en lichter om in deze stroom mee te gaan en leer manoeuvreren om ballast en tegenwerkende mensen te ontwijken. Besef dat de stroom niet te stoppen is, je gaat  aan dit punt voorbij en laat de ballast en tegenwerking achter.

 

 


In : Hooggevoeligheid 


Tags: hsp  ascensie  energie  liefde  stroom 
 
 

Make a free website with Yola