Spiritualiteit, HSP en Lenormand

HSP: gedachtenveld, emotieveld

Posted by Renée Merkestijn on Monday, September 12, 2022 Under: happiness

HSP: gedachtenveld, emotieveld


We maken allemaal deel uit van een collectief energieveld. Er is een mentaal veld, er is een emotioneel veld. Als individueel mens zijn we zenders en ontvangers van energie. We pikken gedachten uit dit veld op (ontvangen) en kiezen er voor deze al of niet te omarmen en uit te zenden (zenden). We pikken emoties uit dit veld op (ontvangen) en besluiten deze al of niet eigen te maken en uit te dragen (zenden).

In wezen zijn gedachten en emoties vaak niet zozeer dingen die ontstaan in jouw eigen hoofd, maar die je besluit op te pikken en er iets mee te doen. Zo kan je uit het veld vredige gedachten en emoties oppikken, die omarmen en weer uitzenden, maar ook bozige gedachten en emoties. De keuze is aan jou.

Op het moment dat je ze ontvangt, accepteert en besluit uit te zenden, wordt dit voor jou de realiteit. Je maakt gedachten en emoties letterlijk reëel. Je denkt dat het waar is, maar je hebt in wezen besloten ze voor jezelf waar te maken.

Een HSP beseft meestal wel dat ze een heel sterke ontvanger van gedachten en emoties uit het energieveld zijn. Wat ze meestal niet beseffen, dat je kunt kiezen of je ze omarmt, uitzendt en ze daarmee jouw ervaring maakt.

Besef dat je negatieve gedachten en emoties niet hoeft te omarmen of uit te zenden.

Besef dat als je gelukkig wilt zijn, je vooral de positieve gedachten en emoties kunt omarmen en uitzenden.

 

 


In : happiness 


Tags: gedachtenveld  emotieveld  energieveld  hsp  zenden  ontvangen 
 
 

Make a free website with Yola