Spiritualiteit, HSP en Lenormand

Korte readings 11 december 2020

Posted by Renée Merkestijn on Saturday, December 12, 2020 Under: Omgaan met verandering

Heb even een paar readings gedaan op de situatie in wereld. Ik weet dat we bezig zijn met ascensieproces met zijn allen. Hier kijk ik naar de achtergronden van wat er nu in de buitenwereld verschijnt.

Het lijkt door alle toestanden alsof ego sterker is, maar kan ook zijn dat het ego gewoon meer zichtbaar wordt voor ons. Wat is er aan de hand?
We zoeken vrede maar onze kelen en harten doen nog pijn door het geloof in het slechte van de mens, welk geloof de oorzaak van dit alles is. Woede en ademnood, alsof we afgesloten zijn. Er is krachtsverlies en zelfbeperking als gevolg van boodschappen van buiten ons als gevolg van geloof in autoriteiten. Deze bevestigen een bestaand naar beeld van de wereld. De egowereld wordt gecreëerd door egogeloof, de egokerk wordt globaal aangehangen.

Hoe kunnen we het beste omgaan met alle onderdrukking die nu plaatsvindt?
Pfff, het is nu wel klaar, die reactie zal je snel gaan zien. Het valt dan weg als verkeerdepoging en meer niet. Het oude geloof in maakbaarheid is nu klaar, het toelaten van de stroom in plaats van het gevecht met de wereld. Grote geesten worden gehoord geleidelijk. Er komen nieuwe inzichten.

Er wordt gesproken over Deep State, is die er en zo ja wat willen ze en waarom?
Hier zit harde ondertoon, die stress in lijf geeft. Kaken zijn strak, hartepijn, niet meer de liefde kunnen zien, ongeloof. In zo'n staat gaan mensen om zich heen slaan uit kilte. Het afgesloten zijn van liefde is een pijn, maar ze zien het als kracht. Ze verheerlijken pijn als kracht, als de opvoeder met een gesel in de hand. Ze verwarren haat met liefde, dat is het probleem hier.

Hoe zit het met de verkiezingsfraude in VS? 
Puzzels zijn leuk, maar focus op stukjes van het geheel geeft ergernis, omdat je het dan wilt oplossen. Blijf plezier houden in het inzicht dat elk deeltje bijdraagt aan het geheel, zie het kleurrijke ervan. Geniet van dit stukje en pas het in je mind in, meer niet.

Mensen praten over dat iemand (god, autoriteit) zal ingrijpen in de rare toestanden, is dat zo?
Voel me klein en verdrietig. Mensen zijn kinderen die geloven hulp nodig te hebben, hopen dat pappa ze zal helpen, maar pappa weet het ook niet al zegt hij van wel, want pappa praat zijn pappa na. Soort litanie van aangeleerde onzin. Het is als de rattenvanger van Hamelen, de kinderen volgen maar gaan nergens heen. Ze zijn echter alleen ogenschijnlijk gevangen en ontvoerd. Bevrijding is niet luisteren naar het gezang.

Hoe kunnen we voor een vrije wereld zorgen?
Enthousiast, wil snel verder met veel energie, nieuw nu. Grappig, want dan is het alsof stagnatie wegvalt. Het geeft ruimte in het hart en hoofd, lichamelijk nog even bijkomen, maar hart en hoofd zijn al genezen. De energie neemt nu overal toe, krachtige energie. Ook openstaan voor andere vormen van bewustzijn is belangrijk.

Ik hoop dat jullie er wat aan hebben om rustiger met de hele wereldsituatie om te gaan.

In : Omgaan met verandering 


Tags: reading  corona  staat  beleid  ego  vrijheid 
 
 

Make a free website with Yola