Spiritualiteit, HSP en Lenormand

Korte readings voor 2021

Posted by Renée Merkestijn on Thursday, December 31, 2020 Under: Omgaan met verandering
1. Hoe zal de tegenomen lichtenergie in 2021 uitwerken? Eerst nog beetje lippen strak opeen, alsof ik een juf ben die streng kijkt, het hoort zo, punt. Wil het controleren, programma afdraaien, verder niet. Kom niet aan mijn gezag, ik weet het beter omdat ik ook niet beter weet.

2. Wat brengt corona ons in 2021 in positieve zin? Blijer van, vriendelijk. Paadjes genoeg om te kiezen en leuk te vinden. Soort avontuur, wat gaat dit pad me brengen. Met blij gevoel is elk pad goed voor je gevoel, probeer het niet te bedenken. Is van andere tijd. Energie zal meewerken, geen zorgen, als je maar je gevoel volgt.

3. Is er een boodschap speciaal voor HSPs voor 2021. Tegenstrijdige gevoelens, van alles wat, vooral een Wát?(verbaasd). Daarna rommelig, alsof er nog geen vaste uitslag is. Gewoon elke stap nemen, bij onrust balanceren en weer verder. Op geheel heb je als mens weinig invloed, maar laat je niet negatief beïndrukken. Licht wint!

4. Zal er in 2021 meer gelijkheid ontstaan? Whooh, zucht grom, grote ogen als tijger in het nauw die wilt blazen. Soep wordt als je niet uitkijkt heter gegeten dan hij wordt opgediend. Blazen! Blijf blazen. Keer het tij zelf.

5.Zal er in 2021 meer vrijheid ontstaan, c.q. minder beperkende maatregelen? Glimlach. Lichaam wilt bewegen en dingen beetpakken, lekker aan de slag. Weer zin in, vrijheid en samen doen belangrijk nu. Optimisme. Volg je plezier en blijf letten op positieve ideeën en ontwikkelingen. Gaat nu erg hard. Breng het bij elkaar, maak er een mix van.

6.Wat is beste manier om met toegenomen energie om te gaan in 2021? Wat open in hoofd, niet weten. Hogere dimensie komt door, lichter, bijna dizzy voor eigen gevoel, maar is goed. Lichter is beter. Mensen worden ook rustiger door de bijna meditatieve staat die steeds gewoner wordt. Het wéten geeft rust.

7.Wat zal aanhoudende globalisering vanuit top brengen in 2021? Frons, wat boos, maar zit verdriet onder. Soort gevoel van shit heb alles jaren verkeerd gedaan en dacht er goed aan te doen. Zelfverwijt onnodig, verleden is voorbij en je deed wat je in de oude energie kon. Nu is alles veel sneller. Stop verwijten aan zelf en anderen. Er is niets te vergeven meer als de nieuwe stappen geleidelijk worden gezet.

8.Zijn er speciale voorzorgen nodig in 2021 die voor iedereen gelden? Wil dit briefje loslaten na het pakken ervan. Alsof het nog onvoldoende massa heeft en ik het daarom niet vertrouw als goede basis. Herken de nieuwe energie nog niet. Zie het als vliegeren, je reikt hoger en het lijkt minder substantieel, maar het is even echt als je eerder dacht.

In : Omgaan met verandering 


Tags: reading  heldervoelend  voorspelling  2021 
 
 

Make a free website with Yola