Spiritualiteit, HSP en Lenormand

Levend eten

Posted by Renée Merkestijn on Tuesday, April 23, 2024 Under: Spiritualiteit

Levend eten


Ons voedsel is pas voedsel als het levenskracht bevat, dus als het komt van levende planten en levende dieren. Dat is de reden dat voedsel dat industrieel bewerkt wordt of gekweekt wordt, geen werkelijk voedsel is. Als je dat regelmatig eet, verminder je jouw levenskracht geleidelijk en blijf je honger houden.

Probeer bewerkt eten te laten staan, want dit is alleen maar loze maagvulling en geeft je geen levensenergie. Ook kweekvlees bevat geen leven, dus geen levensenergie. En probeer ook zoveel mogelijk planten en dieren te eten die buiten leefden in plaats van in stallen of kassen te eten, want dan hebben ze meer levenskracht. Net als wij, als we veel buiten zijn.

Voor sommige mensen is het eten van dieren lastiger dan het eten van planten, omdat ze geloven dat dieren bewust zijn en planten niet. Bij planten hebben ze geen schuldgevoel. Oude volkeren wisten dat ook planten bewust zijn en de wetenschap is dit aan het herontdekken. Planten blijken te kunnen waarnemen. Ze reageren op de wereld en passen zich aan, communiceren met elkaar, helpen elkaar, waarschuwen elkaar.

Om te leven op deze planeet, neem je eigenlijk leven, dat is de cyclus hier op aarde. Als troost bij schuldgevoel, wij maken hier ook deel van uit. Als wij overlijden, leven de dieren en planten weer van ons. Voel je niet schuldig als je dieren of planten eet. Eet wat je echt nodig hebt en wees dankbaar voor het leven dat ze je geven en weet dat je het te zijner tijd terug zal geven. 


In : Spiritualiteit 


Tags: voedsel  levend  levenskracht  bewerkt  kweekvlees 
 
 

Make a free website with Yola