Spiritualiteit, HSP en Lenormand

Licht ervaren en aandachtig zijn

Posted by Renée Merkestijn on Friday, April 18, 2014 Under: Creëer je eigen werkelijkheid.
We leven in een wereld waarin veel mensen de verbinding met het hogere, het licht, God. liefde niet meer ervaren. We gaan er naarstig naar op zoek, terwijl het pal onder onze neus is.

Alles wat er is, alles wat we zien, alles wat we ervaren is in het hogere. Niets dat bestaat, bestaat buiten het hogere. We hoeven ons er alleen maar van bewust te zijn, onze aandacht er op richten. In alles wat je ziet is het licht, is God, is liefde, of welke naam je er ook aan wenst te geven. Aandacht is de sleutel.

Op het moment dat je dat alles bewust aandacht geeft vanuit dit besef, kan je liefde voelen voor alles, voor het steentje, de plant, de mens, de wereld en niet te vergeten voor jezelf, kortom voor alles wat zich manifesteert. Dan hoef je nergens meer naar toe, want je bent er al.

Het drama is vaak dat als je dit niet kan ervaren, niet de verbinding voelt, je geen respect meer hebt voor alles wat bestaat. Dan kan je zonder nadenken het leven schaden. Dan kan je het bestaan als leeg ervaren. Ook voel jij je dan vaak verloren en gaat op zoek naar iets wat dit verlies kan compenseren, maar kan het niet vinden. Dit geeft veel frustratie en verdriet.

Richt je aandacht op alles wat is, vanuit het besef dat alles het hogere, het licht, God, liefde is, of hoe je het ook wilt benoemen. Het is er altijd en  wacht op je aandacht.
In : Creëer je eigen werkelijkheid. 


Tags: aandacht  licht  god  verbinding  respect  hogere  liefde  ervaren  bewust  sleutel 
 
 

Make a free website with Yola