Spiritualiteit, HSP en Lenormand

Masaru Emoto, invloed intenties, gevoelens en emoties op water.

Posted by Renée Merkestijn on Friday, November 16, 2012 Under: Healing

Masaru Emoto, invloed intenties, gevoelens en emoties op water.

Onze gevoelens, emoties en intenties zijn vormen van energie, trillingen, die invloed uitoefenen op de materie, in positieve dan wel negatieve zin.  We zijn ons hier zelden van bewust. Een aantal van jullie zal het niet eens geloven.  De onderzoeken van Masaru Emoto maken dit zichtbaar.

Masaru Emoto begon zijn onderzoek met het bekijken van de kristalstructuren van water uit diverse gebieden. Schoon bronwater liet onder de microscoop  een prachtige kristalvorm zien, leidingwater en vervuild water een verbrokkelde of vervormde structuur. Hij bevroor de resultaten en maakte hier foto’s van.

Vervolgens ging hij experimenteren met geluid, bijvoorbeeld met klassieke muziek en rockmuziek.  Bij klassieke muziek werden prachtige waterkristallen gevormd, bij luide rockmuziek trad vervorming op.

Het experiment breidde zich uit met het uitspreken van woorden. Bij woorden als liefde en dankbaarheid vormde het water harmonische structuren. Bij woorden als haat en woede trad er vervorming en verwarring op, viel de structuur uiteen. Emoto heeft honderden woorden getest,  maar liefde en dankbaarheid gaven de mooiste kristallen.

Kristallen werden niet alleen gevormd door het uitspreken van woorden, door de geluidstrillingen. Ook het plakken van etiketten op een glas water met teksten als ‘ik hou van jou’ en ‘ik haat je’ had hetzelfde effect op de waterstructuur.  

Emoto legde tevens rijst in diezelfde glazen water. De rijst met het etiket ‘ik hou van je’ fermenteerde keurig, de rijst met het etiket ‘ik haat je’ rotte weg en begon te stinken. Trouwens, rijst in het glas water dat volledig werd genegeerd, rotte nog veel harder!  Je kan dit experiment thuis zelf uitvoeren.

Dit alles betekent dat we met onze gevoelens, emoties en intenties  de materie, de vorm, beïnvloeden. Positieve emoties, gevoelens en intenties geven een harmonieuze kristalvorm, negatieve emoties doen de vorm em structuur teniet.

Je kan materie, dus ook je eigen lichaam en dat van anderen, gezonder maken met positieve intenties, gevoelens en emoties, de structuur verbetert dan.  Omdat kristalstructuren harmonieuzer en krachtiger zijn, wordt de vorm ook langer gehandhaafd. Dit betekent dat je lichaam langer gezond blijft.  

In healing wordt onder meer gebruik gemaakt van de positieve beïnvloeding van iemands gezondheid door middel van positieve energie of trillingen.  Emoto zelf heeft de werking van healing aangetoond door zeer vervuild water te healen. Onder invloed daarvan veranderde de lelijke structuur van het vervuilde water in een prachtige kristalvorm.  Dat is de foto die ik voor deze blog heb gebruikt. Via Google kan je nog veel meer prachtige voorbeelden van de waterkristallen van Emoto vinden.

In : Healing 


Tags: healing  masuru emoto  water  kristal  structuur  genezing  emoties  gevoelens  intenties  positieve beïnvloeding  resonantie  materie  kristalvorm  gezondheid  lichaam. 
 
 

Make a free website with Yola