Spiritualiteit, HSP en Lenormand

Overvloed

Posted by Renée Merkestijn on Friday, April 29, 2022 Under: Creëer je eigen werkelijkheid.

Overvloed

Mensen zijn vaak verward over de wetten van manifestatie. Het universum geeft je alles wat je nodig hebt. Alleen, het universum geeft je ook wat je denkt nodig te hebben. Vaak houden we met ons denken onze eigen overvloed tegen. We vinden onszelf vaak niet waardevol en staan dan niet open voor ontvangen. Ook focussen we zo veel op wat we denken te missen, dat we niet eens zien wat er wel is. Of we ontvangen iets en denken het niet nodig te hebben en weigeren het.

Vaak worstelen we met moeilijke situaties in ons leven, zien problemen als een gebrek. Het is vaak een uitnodiging om je manier van denken te veranderen. Het laat zien waar je nog denkt in gebrek of waar je jezelf nog als niet waardevol ziet, waarmee je overvloed tegenhoudt. Nare situaties die zich regelmatig herhalen, laten dit soort beperkende denkpatronen zien. Door je denkpatroon te doorbreken, stopt ook deze herhaling van zaken. Dus het universum laat je in wezen zien hoe je meer overvloed kunt ervaren.

Dus de les is, zie jezelf als waardevol,vertrouw dat alles wat je nodig hebt naar je toekomt. Houd het niet tegen. En kom je problemen tegen, zie dit dan als vingerwijzing naar overvloed beperkende patronen.

 

 


In : Creëer je eigen werkelijkheid. 


Tags: manifestatie  overvloed  beperking  denken  problemen 
 
 

Make a free website with Yola