Spiritualiteit, HSP en Lenormand

Paradigmaverschuiving, ascensie

Posted by Renée Merkestijn on Sunday, September 26, 2021 Under: Creëer je eigen werkelijkheid.

De meeste hooggevoelige mensen zullen het wel hebben gemerkt. De kijk op de mens en de wereld is aan het veranderen. De lichamelijke en materiële oriëntatie vanuit egoïsche afscheidingsgedachten verandert geleidelijk in een spirituele oriëntatie, die zich op een besef van eenheid met de bron en met alles wat bestaat richt.

Dit betekent dat het paradigma verandert, hoe we naar de wereld kijken en welke vragen we stellen over onszelf en de wereld. We gaan onszelf niet meer als de eenling zien die moet zien te overleven in een materiële wereld, laten ego-identificatie los. We gaan onszelf zien als één bewustzijn of organisme waarbij elke cel bijdraagt aan het geheel vanuit liefde en eenheid.

Zo’n proces brengt een periode van omschakeling met zich mee, die niet altijd soepel zal verlopen, individueel en collectief. We hebben ons allemaal de ego-denkwijze eigen gemaakt en die gaat botsen in jezelf en in de wereld met de nieuwe denkwijze. Je zult uiteindelijk  moeten kiezen, wat betekent dat je het oude denken blijft volgen of het nieuwe denken.

Het nieuwe denken geeft meer vrede en laat mensen vrij zichzelf te zijn, meer plezier en liefde. Het is het ideaal waar we allemaal op hoopten. We krijgen nu de kans om onze droom waar te maken.

 


In : Creëer je eigen werkelijkheid. 


Tags: paradigma  ascensie  ego  eenheid 
 
 

Make a free website with Yola