Spiritualiteit, HSP en Lenormand

Reading, connecties maken

Posted by Renée Merkestijn on Sunday, October 3, 2021 Under: Reading
Reading is letterlijk het lezen van informatie van iets wat ogenschijnlijk buiten jezelf bestaat, door er connectie mee te maken. In werkelijkheid is er niets buiten jezelf. Alles is één groot bewustzijn. Dit betekent dat je door innerlijk stil te worden en door verschuiving van je aandacht, contact kanmet alles wat bestaat. Mensen, dieren, planten, mineralen, planeten, buitenaardse wezens, engelen, etc. Het is in wezen jezelf opzij zetten en de energie van iets of iemand anders toelaten en vertalen. 

Reading kent vele vormen. Meditatie, chanelling, automatisch schrift, telepathie, etc. Iedereen kan het. De angst dat dit niet kan, is een aangeleerde beperkende overtuiging. Je kunt daar uitstappen, door readings gewoon te gaan oefenen. Het is handig de ontvangen informatie gelijk op te schrijven of op te nemen, omdat het vaak heel snel doorkomt.

Je kunt ook bang zijn dat als je informatie leest, je dit zelf hebt verzonnen. Dan helpt het om tijdelijk 'blinde readings' te doen. Je schrijft 10 dingen of vragen op papiertjes en vouwt deze dicht, zodat je niet meer weet wat op welk briefje staat. Je maakt jezelf weer innerlijk stil, pakt een briefje op en noteert welke informatie je doorkrijgt. 

Een andere optie is schrijven. Bij automatisch schrift, zet je je pen op papier , maakt jezelf innerlijk stil en wacht tot je pen het overneemt. Een andere manier is, je vraag opschrijven, stil worden en noteren wat allemaal in je opkomt (zonodig ook weer blind).

Ook via mediteren kanje informatie doorkrijgen. Stel jezelf een vraag of stel je iets of iemand voor waar je informatie over wilt. Maak jezelf innerlijk stil en kijk welke ideeën en beelden in jezelf opkomen tijdens de meditatie. 

Met telepathie wissel je om beurten informatie uit. Je kunt iemand in gedachten om informatie vragen, stil worden en dan noteren wat je voelt. Andersom kan je ervaren wat de ander wilt weten en jouw beeld daarvan helder voor de geest halen, zodat de ander het kan oppikken.

Alles en iedereen is met elkaar verbonden. Je bent daarom ook nooit alleen. Je zit daarom ook nooit zonder informatie. Je hoeft alleen maar te leren hoe je de connecties maakt.

In : Reading 


Tags: reading  informatie  automatisch schrift  channelen  eenheid 
 
 

Make a free website with Yola