Spiritualiteit, HSP en Lenormand

Realiteit en jouw scheppingskracht

Posted by Renée Merkestijn on Thursday, October 15, 2020 Under: Zelfkennis

Realiteit en jouw scheppingskracht

Alles wat je in het leven en in de wereld ziet gebeuren, is het resultaat van alle overtuigingen die we tot aan dat moment hebben gekoesterd.

Het overkomt je allemaal niet, je bent medeschepper van alle situaties, van alle ontmoetingen, van alle ervaringen, van je eigen lijf en gezondheid, van alles wat bestaat.

Veel mensen zullen misschien schrikken en zeggen, neeeee, dat heb ik niet gedaan, dat wilde ik helemaal niet. Maar je hebt er zelf aan bijgedragen door het overnemen van bijvoorbeeld collectieve overtuigingen en door het koesteren van negatieve gedachten en daar vervolgens naar te leven. Die overtuigingen zijn onbewust geworden, we projecteren ze graag naar buiten, dus tijd om ze te gaan zien en naar binnen te gaan.

Het goede nieuws is, je kunt alles in je leven en alles in de wereld veranderen, door betere overtuigingen te gaan koesteren in jezelf. Want je bent de schepper van alle situaties, alle ontmoetingen, alle ervaringen, van je eigen lijf en gezondheid, van alles.

Dus als het leven je niet bevalt, denk anders, verander je overtuigingen en voel je vervolgens anders en doe anders!

Ga niet teveel letten op wat er is, want de realiteit die je nu ziet weerspiegelt slechts het verleden en dan herschep je dat wat er is. Ga niet in angst zitten, want dan schep je meer angst.

Ga nadenken over wat je wel wilt, volg vooral je plezier en positieve ideeën. Koester positieve ideeën over jezelf, anderen en de wereld, weet dat je alles kunt scheppen wat je wilt, als je daar innerlijk mee begint. Besteed daar elke dag aandacht aan. Want jij bent de schepper van je wereld. Die wereld begint in je hoofd, daar start de manifestatie van de realiteit van de toekomst.


In : Zelfkennis 


Tags: realiteit  schepping  manifestatie  angst  positief  toekomst 
 
 

Make a free website with Yola