Spiritualiteit, HSP en Lenormand

Recessie en nieuwe wereld

Posted by Renée Merkestijn on Thursday, May 19, 2022 Under: Maatschappij

Recessie en nieuwe wereld


Het ziet er naar uit, dat we in een economische recessie komen. Je merkt dit misschien al aan de torenhoge inflatie en het toenemende gebrek aan producten die we voor ons dagelijkse leven nodig hebben.

Hoe ga je daarmee om? Normaalgesproken zijn er altijd economische ups en downs. Het lijkt er echter op, dat we met een systeem-falen van doen hebben. Dit betekent dat we op een kruispunt staan en een nieuw  systeem moeten kiezen.

De elite heeft daar al een beeld van en werkt daar naar toe, de great reset. Hun ideaal komt helaas neer op macht, controle en overvloed voor de elite en het beperken van gewone mensen. Dit gaat zelfs gepaard met vergaande ideeën zoals transhumanisme, waarbij letterlijk wordt gezegd (Harari) dat de vrije wil van de mensen beperkt moet worden, genetisch aangepast moeten worden en allemaal op computers moeten worden aangesloten.

De meeste mensen geloven dat het zover niet zal komen, maar deze elite heeft veel macht en geld, zal zich daar zeker hard voor inzetten. Het is aan ons om daar nee tegen te zeggen. De tijd dat je achterover kon zitten en denken dat het jouw tijd wel zal uitduren is voorbij. De tijd dat je gelooft dat je er als eenling toch niets aan kunt doen is voorbij, want je bent geen eenling. De mensheid is in werkelijkheid één bewustzijn of één organisme.

Het gaat niet zozeer om nee zeggen, maar ja zeggen, gaan bepalen waar jij vóór bent. Te bepalen hoe jij wilt dat de wereld er uit komt te zien, samen met anderen. Gelukkig zijn er al veel initiatieven waar je je bij kunt aansluiten. Nog klein misschien, maar dat is alleen zo omdat we wat lang gewacht hebben.

We hebben in het verleden al gezien, hoe razendsnel mensen dingen kunnen veranderen door ons samen in te spannen. Dat kunnen we nog steeds. Denk na over hoe jij wilt dat jouw toekomst en de toekomst van je kinderen eruit komt te zien. Deel die informatie met anderen. Ga samenwerkingen aan. Ontplooi initiatieven.

Ik ben ervan overtuigd dat veel mensen in de wereld zijn om een mooiere wereld te creëren met elkaar. Een wereld gebaseerd op waarden zoals vrijheid, eenheid, creativiteit, liefde, schoonheid, samenwerking. Dus pak deze uitdaging op.

 

 

 


In : Maatschappij 


Tags: recessie  systeemfalen  nieuwe wereld  nadenken  samenwerking 
 
 

Make a free website with Yola