Spiritualiteit, HSP en Lenormand

Vaccin en chakra's

Posted by Renée Merkestijn on Monday, March 29, 2021 Under: Healing
Elk stofje, elk medicijn heeft vanzelfsprekend invloed op je energetische lichamen, dus ook een vaccin. Hoewel elk stofje je systeem in evenwicht kan brengen, zoals bij homeopathie vaak gebeurt, vormt zich met synthetische medicijnen vaak een blokkade, die je later weer moet zien op te heffen.

Ik ben niet tegen medisch ingrijpen in de zin dat als je erg ziek bent, het soms even nodig is. Maar het is wel belangrijk dat je de energetische invloed meeneemt in je overwegingen. Het kan namelijk dat je met medicijnen het ene probleem verhelpt maar er een ander probleem voor terugkrijgt. 

Steeds meer berichten bereiken me, dat het vaccin een belemmerende invloed uitoefent op je kruinchakra en je hartchakra. Dat betekent dat de universele levensenergie minder toegang tot je systeem krijgt en je centrale chakra, dat de verdeling van energie regelt,  minder goed functioneert. Je vermindert dus de levenskracht.

Ik wilde dit als informatie meegeven voor degenen die het vaccin overwegen te nemen of het vaccin al hebben laten zetten. De belangrijkste weg naar gezond blijven ligt nog altijd in gelukkig en evenwichtig leven. Houd je geest gericht op liefde en eenheid, zorg dat je niet in angst en oordeel terecht komt. Die laatste twee zijn de grootste ziekmakers in de wereld.

Qua symboliek. Zo'n vaccin symboliseert ook de energie die sterk aanwezig is, want zo boven, zo beneden. Het is een spiegel. Het vaccin laat ons zien dat we onze verbinding met het licht en met ons hart mogen herstellen in de wereld. 


In : Healing 


Tags: healing  vaccin  ziekte  energetisch  hartchakra  kruinchakra 
 
 

Make a free website with Yola