Spiritualiteit, HSP en Lenormand

Vaccinatiepaspoort

Posted by Renée Merkestijn on Sunday, August 15, 2021 Under: Omgaan met verandering

Vaccinatiepaspoort

Inmiddels is gebleken dat zowel gevaccineerden als niet-gevaccineerden Covid kunnen krijgen en aan elkaar doorgeven. Immuniteit via een vaccin is ten eerste nooit 100%. Men vermoedt nu ook dat de werkingsduur van het vaccin beperkt is, dus afneemt. Dat is de reden dat ze met boosters starten.

Toch wilt de regering je nog steeds een vaccinatiepaspoort meegeven.

Dit paspoort suggereert dat je niemand aan kan steken. Dan mag je meedoen in de maatschappij. Maar de basis van de redenering is weggevallen. Het paspoort verklaart onveilige mensen als veilig en geeft ze een voorkeursbehandeling. Het vaccinatiepaspoort heeft nog weinig met volksgezondheid of wetenschap te maken. Het sluit mensen in en uit op oneigenlijke gronden. 

Het trieste is, dat mensen die denken veilig te zijn door het vaccin, geneigd zijn te denken dat ze niet ziek kunnen worden en niemand aan kunnen steken. Dat gebeurt dus wel. Dus de redelijke manier als het echt om gezondheid zou gaan, zou zijn om óf iedereen te laten testen óf niemand te laten testen, óf mensen alleen testen als ze klachten hebben. 


In : Omgaan met verandering 


Tags: vaccin  paspoort  cijfers 
 
 

Make a free website with Yola