Spiritualiteit, HSP en Lenormand

Verkoudheid als signaal.

Posted by Renée Merkestijn on Friday, January 18, 2013 Under: Healing

We zijn niet voor niets vatbaar voor infecties. We roepen graag dat het komt omdat er een virus rondwaart, dat iemand ons aanstak, dat het lelijk winterweer is, allemaal externe oorzaken. Maar waarom is de ene mens vatbaar, de ander niet?

Een verkoudheid zegt dat je niet  goed voor jezelf hebt gezorgd, niet liefdevol met jezelf bent omgegaan. Daardoor heb je jezelf, je lichaam kwetsbaar gemaakt. Misschien heb je te hard gewerkt zonder rust, vanuit plichtsgevoel of om jezelf te bewijzen. Misschien ben je bezig met zaken die je in je hart liever niet zou doen.

Het is mooi dat je lichaam je tijdig een halt toeroept. Time-out! Je lichaam geeft het signaal: Doe eens rustig aan. Kijk wat je doet met jouw leven. Zorg eens wat beter voor jezelf! Wees eens wat liever en aardiger voor jezelf. Geniet eens wat meer van het leven!

Gebruik je verkouden dagen om jezelf eens heerlijk te vertroetelen. Onderzoek waar je jezelf voorbij liep, waar de stress zit. Als je opgeknapt ben, breng je nieuwe wijsheid dan in de praktijk. Dat is het beste medicijn tegen verkoudheid.

In : Healing 


Tags: verkoudheid  signaal  stress  voor jezelf zorgen  liefdevol  kwesbaar  infecties  healing  oorzaak ziekte 
 
 

Make a free website with Yola