Spiritualiteit, HSP en Lenormand

Virus, ziekteverwekker of ziektebestrijder?

Posted by Renée Merkestijn on Monday, September 28, 2020 Under: Healing

Virus, ziekteverwekker of ziektebestrijder?

Thomas Cowan is een arts die (zoals veel holistisch artsen) zegt: als je lichaam vergiftigd is, dan trekt het virussen en bacteriën aan om die vergiften te bestrijden. Dus als je een griep of verkoudheid hebt, is je lichaam zich aan het ontdoen van gifstoffen. Dit betekent dat een virus eigenlijk een helper is. Een virus is geen ziekteverwekker maar een ziektebestrijder, eigenlijk een medicijn. Dus ook corona is een virus dat ons helpt van gifstoffen die ons lichaam hebben aangetast af te komen. 

Ik vind dit niet alleen een bemoedigende gedachte, maar veel zaken vallen hiermee er op gezondheidsgebied op zijn plaats. Als je gezond leeft, verzamel je geen gifstoffen en trek je dus ook geen virussen aan. Als je immuun bent na ziekte, betekent dit dat de gifstoffen uit je lichaam zijn verwijderd door het virus. Het verbaast me niet dat een gebrekkige ventilatie in tehuizen, dus meer verzamelde gifstoffen, tot uitbraak van corona kunnen leiden.

Misschien is het goed om onze hele gezondheidszorg veel meer te richten op verbeteren van ons gestel en een gezonde staat van onze omgeving. Eigenlijk zoals de natuurvolkeren altijd al deden. Dit kan door betere voeding, gezondere lucht, gezonder water, weinig of geen straling, het verminderen van chemische producten en toegevoegde stoffen en ook het verminderen bepaalde medicijnen. Want in wezen zijn we een te grote hoeveelheid medicijnen en vaccins niet de ziekteverwekkers maar juist onze ziektebestrijders aan het bestrijden.

In : Healing 


Tags: corona  covid  virus  ziektebestrijder  ziekteverwekker  holistisch  gezondheid 
 
 

Make a free website with Yola